Electropunker Odesláno Červen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2006 Lidi nemáte nekdo funční odkaz na Syphon Filter Dark Mirror aby to bylo v isu?Už jsem si stáhnul asi 3 verze a ani jedna nešla rozchodit.....měl jsem normalni verzi kde vse nakopíruju do PSP pak verzi dax. a pak verzi dax.iso a ani jednu jsem nespustil....prosím pomoc ja tu hru chci.... Díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 na pspiso.com je urcite funkcna verzia :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 tam uz jsem taky tahal a nejde mi to spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 tam uz jsem taky tahal a nejde mi to spustitmělo by to chodit v devhook 0,40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 7, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2006 OK zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 Ahoj. Nechci zbytečně zakládat nové vlákno. Můžete mi prosím poradit s druhou misí v Syphon Filter. Rostřílel jsem cisternu, našel počítač a vypnul elektřinu, u dělníka našel nějaké dokumenty a postřílel další vlnu třech strážný, který se vynořili z nějakých dvěří. Navigační šipku mám stále u toho počítače, ale nedá se s ním nic dělat. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 hod na to takovej smile jako mas v profilu a treba to bude OK :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masta Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2006 ne sry only fun :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 prepni si mod videnia a uvidis taky prepinac na stene ;) teda myslim, ze je to ta misia :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 hele v iso bych ti ho nedoporučoval stahovat jelikž v CSO zabýrá 1.6 giga plnej.. jinak ta hra je velice dobrá kam se na ni hrabe podle mého názoru třeba SOCOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 hele v iso bych ti ho nedoporučoval stahovat jelikž v CSO zabýrá 1.6 giga plnej.. jinak ta hra je velice dobrá kam se na ni hrabe podle mého názoru třeba SOCOMKdepak si to stahnul? Jestli se ptat muzu. :roll: Kdyby tu nekdo nasel odkaz na full hodte sem nebo na PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2006 hele v iso bych ti ho nedoporučoval stahovat jelikž v CSO zabýrá 1.6 giga plnej.. jinak ta hra je velice dobrá kam se na ni hrabe podle mého názoru třeba SOCOMKdepak si to stahnul? Jestli se ptat muzu. :roll: Kdyby tu nekdo nasel odkaz na full hodte sem nebo na PM no jen přes torenty tady ho máš: http://www.mininova.org/tor/408007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.