k4relB Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Kdyz se moderatori nebudou povysovat, neznamena to, ze se nutne musi ponizovat. Jestli tomuto nekdo neporozumi, rad dovysvetlim pres PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Mozna je to trochu jinak - moderatori danemu problemu proste rozumi a jen se nechteji snizovat na uroven (vetsiny) useru ... Takze se nepovysuji.. Oni jsou povyseni defaultne - jsou proste vys ... Pokud nekdo nerozumi, rad dovysvetlim a klidne ukazu konkretni pripady, po PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Já si myslím, ze by uživatel se 109 příspěvkama neměl kritizovat moderátory :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Já si myslím, ze by uživatel se 109 příspěvkama neměl kritizovat moderátory :P Každý tu nemusí každý den napsat 10 příspěvku,stači si jen to forum projíždět a názor si uděláš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Nechápu tendle topic.Když je někdo moderátor tak si tu funkci nějak zasloužil a rozumí problematice.Ukazovat to jak se modi chovají např. Závorka mi příde jako ubohost.První se podívejte mezi membery a sami na sebe a pak poukazujte.To že modi nadávají na demenci fora,to se někdy nedivím a mnohdy s nimi souhlasím.Jak se chováte k modum tak oni se budou chovat k vám. :P (Vlastní zkušenosti xD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Já si myslím, ze by uživatel se 109 příspěvkama neměl kritizovat moderátory :P Ty mi povídej. Jsem tu už skoro 3 roky a ty ani rok a mám stejnou hodnost xD. Jinak myslím, že to není dobrý nápad to teda rozebírat. Snad oni vědí co mají dělat a co ne. My jim nic říkat nemůžeme, protože jsou to jakoby naši rodiče a my jejich dětičky a oni se o nás starají, abychom tu nedělali nepořádek.:roll::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Priklady: zavorka - mazane lockuje vsechny thready o banech, byt je to tema poslednich dnu, ktery se proste bude resit. A tak vznikaji novy a novy, protoze zadnej thread neni.. zvláštní že tu bylo asi 5 temat ... 2 jsem zamknul 3 jsem nechal ... a zase se jich pár objevilo a že tu žádne temata o banu nebyli? :D mám dost :D ... modi pudeme stávkovat dokud nám každý z členů nedá aspon kilo(1kilo pro všechny moderátory) tak nehnem ani prstem :D ... a brzy se to tu zhroutí :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 To už se lidi dohadujou i na internetu jo? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 chach ty delas pro forum hovno a kritizujes takovyhle týpky miluju navic tyhle demntni topici co tu zakladaj nektery useri se nedivim kdyz jsem sem prisel divil jsem se ze nadavaj ale tak po 5 mesicich jsem mel stejnej nazor btw zavorka je skvelej mod obcas i upuje hry coz se nevidi a dost radi takze si svuj nazor strc vis kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Nechápu to.....:hide1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Tohle uz je dost na hranici , mozna i za hranici flamu . Urazky myslim nejsou na miste , receno toho bylo myslim dost a kazdy ma nazorna mody svuj . Pokud se mu zda ze mu nektery mod ublizuje , neni problem napsat ostatnim moderatorum nebo adminovi fora... Takze lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts