Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Moderator na foru

bartys

Recommended Posts

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Mozna je to trochu jinak - moderatori danemu problemu proste rozumi a jen se nechteji snizovat na uroven (vetsiny) useru ...

Takze se nepovysuji.. Oni jsou povyseni defaultne - jsou proste vys ...

Pokud nekdo nerozumi, rad dovysvetlim a klidne ukazu konkretni pripady, po PM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu tendle topic.Když je někdo moderátor tak si tu funkci nějak zasloužil a rozumí problematice.Ukazovat to jak se modi chovají např. Závorka mi příde jako ubohost.První se podívejte mezi membery a sami na sebe a pak poukazujte.To že modi nadávají na demenci fora,to se někdy nedivím a mnohdy s nimi souhlasím.Jak se chováte k modum tak oni se budou chovat k vám. :P

(Vlastní zkušenosti xD)

Odkaz ke komentáři

Já si myslím, ze by uživatel se 109 příspěvkama neměl kritizovat moderátory :P

Ty mi povídej. Jsem tu už skoro 3 roky a ty ani rok a mám stejnou hodnost xD.

Jinak myslím, že to není dobrý nápad to teda rozebírat. Snad oni vědí co mají dělat a co ne. My jim nic říkat nemůžeme, protože jsou to jakoby naši rodiče a my jejich dětičky a oni se o nás starají, abychom tu nedělali nepořádek.:roll::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Priklady: zavorka - mazane lockuje vsechny thready o banech, byt je to tema poslednich dnu, ktery se proste bude resit. A tak vznikaji novy a novy, protoze zadnej thread neni..

zvláštní že tu bylo asi 5 temat ... 2 jsem zamknul 3 jsem nechal ... a zase se jich pár objevilo a že tu žádne temata o banu nebyli? :D

mám dost :D ...

modi pudeme stávkovat dokud nám každý z členů nedá aspon kilo(1kilo pro všechny moderátory) tak nehnem ani prstem :D ... a brzy se to tu zhroutí :P

Odkaz ke komentáři

chach ty delas pro forum hovno a kritizujes takovyhle týpky miluju navic tyhle demntni topici co tu zakladaj nektery useri se nedivim kdyz jsem sem prisel divil jsem se ze nadavaj ale tak po 5 mesicich jsem mel stejnej nazor btw zavorka je skvelej mod obcas i upuje hry coz se nevidi a dost radi takze si svuj nazor strc vis kam

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tohle uz je dost na hranici , mozna i za hranici flamu .

Urazky myslim nejsou na miste , receno toho bylo myslim dost a kazdy ma nazorna mody svuj .

Pokud se mu zda ze mu nektery mod ublizuje , neni problem napsat ostatnim moderatorum nebo adminovi fora...

Takze lock...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu