Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vánoce

ozzy625

Recommended Posts

ja snad ani nevim co bych chtel,ps3 bych chtel jenze pochybuju ze by mi rodice koupili tak drahou vec:)no ja se asi necham prekvapit co vymysli:D

jen co bych fakt o vanocich chtel by bylo fakt dobry cukrovi,a na veceri fakt dobrej rizek s vybornym bramborovym salatem:love:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zřejmě si udělam radost sám a koupím si nějaký PDA od ASUS zřejmě nějakou P series ... od rodíču jako každý rok pletené ponožky a takový tradiční věci trenky jako asi každej z nás ... a když zbydou prachy tak možna nějakou větší lcd TV samozřejmě koupenou moje cascha

Odkaz ke komentáři

Nepřeji si nic

Stačí mi ta Vánoční pohoda, klid a mír mezi lidmi :) , akorát mě celkem štve , že sotva Vánoce skončí tak zase lidi na sebou začnou řvát atd.

Ještě mi teda dovolte :D abych Vám všem popřál Krásné prožití těch Vánočních svátků. (Píšu to už teĎ protože na tenti topic pak zapomenu :D )

To řvaní se netýká mé rodiny, ale lidí všeobecně ...

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

no ale kdyz si vemu,co tady pisete ze dostanete a co si prejete,tak kdyz si vzpomenu na moji kamosku ktera ma mladsi sestru ktera chodi s mym brachou do skolky,jejich rodice se zadluzili a nemaj prachy,a ty rodice ekli te male holce ze jezisek umrel,proto nebudou darky a ze nebude ani stromek a nic:(maj to celkem blby no,ale je to vpodstate jejich blbost,kdyby se nazadluzili tak byli vpohode xD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu