ozzy625 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Rok se nám tu s rokem sešel a nastává ta samá otázka co minulý rok.Ještě hledáte nebo už máte vybráno ? Svěřtě se nám co si přejete pod stromeček. Já asi to PS3 když prodám Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 ja si taky preju PS3 :love: po tom co microsoft udelal :( a jinak jsi s tim mohl pockat az na prosinec :D:D me se zda tenhle topic moc brzo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 ja snad ani nevim co bych chtel,ps3 bych chtel jenze pochybuju ze by mi rodice koupili tak drahou vec:)no ja se asi necham prekvapit co vymysli:D jen co bych fakt o vanocich chtel by bylo fakt dobry cukrovi,a na veceri fakt dobrej rizek s vybornym bramborovym salatem:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 to ja budu (teda aspon myslim :D) mit nove PC...uz sem si objednal hry,zejtra me prijde CoD4,CoD5,CoD6 :D,jesi to nedostanu tak rodice podriznu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Já Xbox:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 cod mw2 a jeste nejaky live parby xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 pod stromecek? Jedine penize a za ty si pak neco koupim sam :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 PS3 :ziped:. Nokiu n97, protože se k510i už to nerozdejchává. Myslím, že má poslední tažení. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Přál bych si tolika a tolika věcí ale nejspíš dostanu hovno s mákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 necham se prekvapit... ale asi dostanu prachy a pak hura na nakupy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 vubec netusim :D ale nejspis taky prachy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcik Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 doufam ze dostanu novy LCD:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Já taky nevim, ale chci toho hodně :lol: Asi nějaký oblečení, TAUku (:love:) a prachy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 zřejmě si udělam radost sám a koupím si nějaký PDA od ASUS zřejmě nějakou P series ... od rodíču jako každý rok pletené ponožky a takový tradiční věci trenky jako asi každej z nás ... a když zbydou prachy tak možna nějakou větší lcd TV samozřejmě koupenou moje cascha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 já bych chtěl novej mobil -->SAMSUNG i8910 HD(OMNIA) :love: ale ten mi rodiče asi těžko koupěj :D, nebo PSP GO!, ale asi se nechám překvapit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Nepřeji si nic Stačí mi ta Vánoční pohoda, klid a mír mezi lidmi :) , akorát mě celkem štve , že sotva Vánoce skončí tak zase lidi na sebou začnou řvát atd. Ještě mi teda dovolte :D abych Vám všem popřál Krásné prožití těch Vánočních svátků. (Píšu to už teĎ protože na tenti topic pak zapomenu :D ) To řvaní se netýká mé rodiny, ale lidí všeobecně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 asi nějake oblečení a hru na xbox a jsem spokojený :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 NOvé LCD a hadry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Tak možná něco do PC a pak asi nějaký věci na sebe :D ..nic víc zatim nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Tak tu doboru večeři jako trusty bych si přál samozřejmě taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 tak ja dostanu starou belu za to syn se bude mit dostane Xbox360, Wii, ruzne spolecenske hry ,obleceni a to je asi sechno :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Já budu mít pod stromem PS3 250GB :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 no ale kdyz si vemu,co tady pisete ze dostanete a co si prejete,tak kdyz si vzpomenu na moji kamosku ktera ma mladsi sestru ktera chodi s mym brachou do skolky,jejich rodice se zadluzili a nemaj prachy,a ty rodice ekli te male holce ze jezisek umrel,proto nebudou darky a ze nebude ani stromek a nic:(maj to celkem blby no,ale je to vpodstate jejich blbost,kdyby se nazadluzili tak byli vpohode xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 to uz sou zase vanoce? Proboha zas mi budou chodit dopisy z celyho sveta a ja budu muset jak kokot zaskrtavat kdo zlobil a kdo byl hodnej,zas musim nakupovat darky,zas mit nervy abych to stihnul...bych se z toho posral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Asi nejake penize a obleceni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.