sasa.lohr Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Jak z vypálené hry udělat iso? Vypíšu zde podrobný návod, je to pro ty co by si s tím nevědeli rady. Hlavně mi sem nepište že to zvládne každý trouba, nezvládne. Samozdřejmě je to pro ty co si třeba od kámoše pučili kupu vypálených her, ale nezahrajou si je, protoze majií treba Free McBoot jako ja, Hra musi být opatchovana, ale protože vypálené DVD neopatchujeme tak to uděláme takhle: 1) Vložíme DVD do mechaniky, otevře se nám 2) Poté si stáhneme program na vytvářeni ISO imige, ja si zvolil MagicISO, docela jednoduchý program http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/magiciso/download/?g[hledano]=magiciso&g[oz]=5.5.276 3) Po nainstalování program spustíme a zvolíme Try It 4) Ve spuštěném programu zvolíme TOOLS a poté MAKE ISO FROM CD/DVD 5) A. zvolíme mechaniku (pokud jich máte víc a máte v nich disky), B. zde napíšeme jméno hry, C. zde zvolíme kam chceme hru uložit, D. jako formát zvolíme ISO 6) Ted už jen zvolíme OK a počkáme až se hra vytvoří 7) stáhnete MementoDiscPatcher a hru opatchujete http://www.edisk.cz/stahni/42266/MementoDiscPatcher.exe_96KB.html 8.) ted už je na vás jak si hru vypálíte, ja vypaluji přez PowerIso, stáhnout si ho můžete zde http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/ostatni/poweriso/download/?g[hledano]=poweriso&g[oz]=4.4 Vypalujte na 4X jinak by hra nemusela fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas79 Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 A jak to mam udelat,kdyz nemam hru na dvd,ale stahnutou v pocitaci.To ji musim vypalit na dvd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 A jak to mam udelat,kdyz nemam hru na dvd,ale stahnutou v pocitaci.To ji musim vypalit na dvd. A v tomto bode - 4) Ve spuštěném programu zvolíme TOOLS a poté MAKE ISO FROM CD/DVD Není tam možnosť Make .iso from .. ?( niečo iné xD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas79 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 A když mám stahnuté ultra Iso,tak by jsi mi poradil,jak to udělat v tomto programu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 moc pekny tutorial zacatecnikum se to bude hodit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 A jak to mam udelat,kdyz nemam hru na dvd,ale stahnutou v pocitaci.To ji musim vypalit na dvd. ne pak si stahnes deamon tols a nastavis si virtualni mechaniku kuba741 :D dik no je jasne ze to neni pro mody:D ted jsem si vsiml, ze nefunguji pluginy, snad to nebude dlouho trvat. Nechci to predelavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seppe1 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Ja to delam pres DVD DECRYPTER...vlozim CD nebo DVD a otevru program DVD Decrypter...v nastrojich nastavim MODE READ...a hra se nacte do compu a po nacteni nastavim MODE WRITE a vypalim ze slozky,do ktere se to ulozilo...HOTOVO,FINIIITO..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seppe1 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Ja to delam pres DVD DECRYPTER...vlozim CD nebo DVD a otevru program DVD Decrypter...v nastrojich nastavim MODE-ISO- READ...a hra se nacte do compu a po nacteni nastavim MODE-ISO-WRITE a v tom samem programu vypalim ze slozky,do ktere se to ulozilo...HOTOVO,FINIIITO :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakyn Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 divný, dělam všechno podle návodu ale když chci převedenou hru opatchovat tak to nejde (neukazuje se mi ve výběru v MementoDiscPatcher), nevíte někdo co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 tak sis vybral spatny format u kroku 5-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premek Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 zdravim borci...mam free mcboot..a jeden blby dotaz.Mam pujcene originalni hry a chtel by si to prepalit..kdyz dam normalne kopirovat CD/DVD,nejpomalejsi rychlost vypaleni,ale hra mi nejde..jak to mam udelt??poradte nekdo!dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pener Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 v čem to pálíš ??? musíš v programu který umí pálit obraz disku nebo tzv. klonování disku , běžným vypálením to nejde , doporučuju DVDFab (tam je klonování-PS2) nebo ALCOHOL120% (tvoří obraz disku a pak ho vypálí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premek Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 mam nainstalovany alkohol..ale moc s tim neumim..palil jsem v neru..tak jak to mam udelat v tom alkoholu??muzes mi to nejak popsat,pro laika??a musim to pak nechat projit jeste pres MementoDiscPatcher? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 ja se v alkoholu neorientuji, ale pokud vse udelas podle navodu a opatchujes, je jedno v cem to vypalis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.