Jump to content
  • 0

Muzu update na Win. 7? problem

emosss

Question

ahoj mam notas:Procesor.amd athlon X2 dual-core QL-64 2.10Ghz

RAM: 2gb

Typ systemu: vista home premium 32 bit

a ted problem:

mam doma dvd s win 7 ultimate ale 64 bit, a pri klasicke instalaci z setup pri zap. pc mi to napsalo ze nemuzu z 32. bitove verze na 64 bit. verzi updatovat, kamos rikal ze mam format. hadr a ze to pak z bootu nainstaluju,

jde mi o to: Pujde to? zvladne mi to notas? abych neformatoval C a D zbytecnem, aby to pak nenapsalo ze proste to nenainstaluju

vsem dik za odpovedi a rady

18 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Emoss: pujdou, ale pocitej celkem s nedostatkem RAMky... + dalsi problemy, ktere se tykaji teto architektury (x64 - 64bitové)

romiik: protože x64 si tahaj do ramky i některe knihovny z x86 = "žerou" více ramky :roll: ?... Když neni vice jak 5GB RAMky, tak je myslím nesmysl jit na x64, ale když už si je koupil no...

• 0
Dávat si 64 bit na kompl který má kolem 4 GB je totální sebevražda , vím o čem mluvím , budeš to mět pomalý a ramky ti nebudou stačit a hodíš si buď zpátky 32bit a nebo si koupíš nový ramky

Tak to nwm co kecáš, jedu rok s 64bit na notesu s 3GB ram a nemam nejmenší problém.

Abych nebyl offtopic: Update z 32bit nepůjde, prostě si zálohuj data, vlož DVD, nabootuj z něj, naformátuj HDD a udělej čistou instalaci. Zabere to více času, ale systém bude hezky šlapat. A snaž se ho nezasrat zbytečnostma:)

• 0

Já to nepročítal celý ;) , ale myslel sem, že má něco okolo těch 4 GB když chce 64bit , ale pokud má 2GB tak to je sebevražda :roll: a vůbec nejlepší je, že mu to ještě někdo radí, kdo o tom asi sám nic neví:roll::roll:, poraďte mu ať si tam dá rovnou 128bit ;):roll::roll: (vím nejsou aby se toho zase někdo hned nechytl)

Jinak jak říká Dark - Užij si pomalost, ale budeš se moci chlubit, že máš Win 7 64bit. ale než na nich něco uděláš tak to bude trvat sakra dlouho.:roll:

Tommzs - Záleží co je u tebe v pohodě, pokud si rád počkáš , tak to není problém a pro tebe je to teda v pohodě :D

• 0
Tak to nwm co kecáš, jedu rok s 64bit na notesu s 3GB ram a nemam nejmenší problém.

Abych nebyl offtopic: Update z 32bit nepůjde, prostě si zálohuj data, vlož DVD, nabootuj z něj, naformátuj HDD a udělej čistou instalaci. Zabere to více času, ale systém bude hezky šlapat. A snaž se ho nezasrat zbytečnostma:)

hm nejde to, vypnu pc s dvd uvnitr... zapnu dam F12 do boot menu najedu na cd/dvd a entrem potvrdim, pap to pisne press any key to start bo neco takovyho a pak mi napise ze windows nasel chybu a mam na vyber: spustit v nouzovem rezimu, s nouzaku se siti a s pr. radkem.... jak to nainstaluju?

• 0

hm nejde to, vypnu pc s dvd uvnitr... zapnu dam F12 do boot menu najedu na cd/dvd a entrem potvrdim, pap to pisne press any key to start bo neco takovyho a pak mi napise ze windows nasel chybu a mam na vyber: spustit v nouzovem rezimu, s nouzaku se siti a s pr. radkem.... jak to nainstaluju?

edit: uspesne sem na Windows 7 64 bit, vse rychle a super, ti kteri tvrdily ze je kravoina to delat tem se jen smeji, zatim vs eok uvidime casem:)