Zbora Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 JOjo mafia,vietcong,postal 2 .. :-D Shit bastard ! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Me se libilo v GTAIV jak jde Niko na pohovor do te nobl firmy a jak ma zastrelit toho sefa co se u nej jde ptat na praci. Pozdeji tam pribehne sekretarka a zacne kricet a niko na to : tak to jsem asi tu praci nedostal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Pane, parkujete na zákazu parkování ... to bude 5 tisíc ... Blázníte?! Mám manželku ... 5,500 Cože?! Tolik nemám ... 6,000 Mám doma kupu dětí ... 6,600 Manželka mi utrhne hlavu ... 7,000 xDDD Polda xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 That's one, that's two, that's three, that's four. that's five motherfu*kers! (Marcus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Super hlášky byly taky v průběhu soubojů v Falloutech 1 a 2. Můj favorit byl "je škoda, že jsem si dneska ráno zapomněl nazout svoje oblíbené rozkopávačky prdelí" :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Mafia - Ale pánové tohle značně mění situaci :D ( a dál si to už nepamatuju xD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Far cry: Tvoje prdel zazije stredovek xD....Mas prdel v koprivach jinak to co tu rikal casper: What are you wating for... chrismass. nebylo to z Duke Nukem time to kill ? Tam to tusim ze rikal a mozna i v manhatan projectu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 gta iv-shit,holy crap :D lol ti přijde směšné? to ani není hláška ale běžně používaná mluva.....vy si tady pletete pojmy s dojmy....hláška a sprosté slovo jsou rozdíl...některé z těch tzv hlášek jsou jen kopiemi z jiných her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Nejlepsi jsou ve starych falloutech,ktere mely i dobry cesky preklad. Napr.: "Rest in peace. In many pieces" přeložili jako "Odpočívá v pokoji. A taky předsíni a vůbec všech přilehlých místnostech.":cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.