danield2 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 mam problem kdys si chci zahrat counter strike source pres net tak to nejde nenajde mi to zadne hry :-( a nejde mi to u vice her prez MP :-( nvm co z tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Zkus vypnout Antivira.. a ostatní programy co chrání PC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 mas vubec non-steam?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 mam non-steam :-) a že ja mam tech antivirů :-D nemam antivir :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 tim myslim jestly ti to nehodylo chybu pri instalaci? mas vubec zaplej net kdys to skousís? :D nemas neakej neoficialní patch? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Buď nemአNonsteam,nebo máš blbej patch a když ani jedno,tak zkus přeinstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Na CSS musíš mít 3 patche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 mam problem kdys si chci zahrat counter strike source pres net tak to nejde nenajde mi to zadne hry :-( a nejde mi to u vice her prez MP :-( nvm co z tim Já bych problém viděl ve firewallu. Když ho máš nově nainstalován, tak tě neustále upozorňuje na aplikace, které se snaží o spojení s internetem tzn.jestli v seznamu povolených aplikacích máš povolené CSS aplikaci (CSTRIKE.EXE) musí být povolen nesmí být zablokován a musí být nastaven, aby mohl příjmat a odesílat data do sítě internet. Takto by to mělo vypadat: Síťové pravidlo. -akce: povolit -protokol: TPC nebo UDP -směr: Příchozí nebo Odchozí Takhle se to přesně určit nedá dokud nevím jaký přesně firewall máš, ale měl jsem úplně ten samý problém a všechny zmíněné problémy způsoboval firewall vůbec mi to nehledalo herní servery protože hra vůbec nekomunikovala s internetem jenom proto, že tomu bránil firewall...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 tak hru sem preinstalovaval tak 5 krat ! Hra mi predtim fungovala normalne ale to sem mel jine pc sem hral furt prez net ale ted mi to vubec nenajde zadne servery nic jde jenom hra z botama :-( Z tim firewalem to mam jak nastavit nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 tak hru sem preinstalovaval tak 5 krat ! Hra mi predtim fungovala normalne ale to sem mel jine pc sem hral furt prez net ale ted mi to vubec nenajde zadne servery nic jde jenom hra z botama :-( Z tim firewalem to mam jak nastavit nebo co ? Potřebuji vědět přesně jaký máš nainstalovaný firewall na tvém PC. Pak ti možná více poradím zatím ti mohu poskytnout jenom orientační údaje nastavení viz.výše. Dokud nevím jaký FW přesně máš, tak ti moc poradit nemohu. Ale věřím, že chyba bude v tom firewallu.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 cau jestli chces prodam ti origosku vse bezi v pohode napis pm a dohodnem jse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 cau jestli chces prodam ti origosku vse bezi v pohode napis pm a dohodnem jse Jestli má skutečně problém ve FW, tak mu nepomuže ani originálka mám to vyskoušené jinak bych to neříkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 jak zjistim ten firewall?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 sem neco nasel tam sou nejake vyjimky a hl2 je zaškrtnuty mam ho odškrtnout ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 sem neco nasel tam sou nejake vyjimky a hl2 je zaškrtnuty mam ho odškrtnout ?? Aha, tak to máš ten základní ve windows o to lépe se to bude nastavovat ještě co máš prosimte za antivirový program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 antivirak žadny nepotrebuju zatim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 hele nechces napsat na icq ??? To bude rychlejší :-) moje icq : 371216668 tak napis ja tam sem pořad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 hej tak co z tim firewallem ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 hej tak co z tim firewallem ????? Ještě než se do toho pustíme, tak máš nainstalované tyhle ty patche.? -PatchComprehensive16.exe -CSS_Texture_Pack_May-4_REPACK.exe -CSS_Patch_v17DZ.exe -css_patch_18_dz.exe Máš je teda všechny tyhle uvedené naistalované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 jo tak jiste :-D jenom ty textury nemam ale to nemusi byt ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 jo tak jiste :-D jenom ty textury nemam ale to nemusi byt ne ? NO bylo by to lepší, kdybys je měl také nainstalované, aby jsme mohli definitivně vyloučit chybu patchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 ok us to mam co dal ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 tak co dal mam delat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Máš modem/router ? Skus si půjčit třeba od kámoše jinej, možná máš pojebaný NAT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 no hej ted sem jenom tak zkusil toho countera a von normalne jede nevim cim to je ze to predtim nejelo a ted to jede nejake divne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
danield2
mam problem kdys si chci zahrat counter strike source pres net tak to nejde nenajde mi to zadne hry :-( a nejde mi to u vice her prez MP :-( nvm co z tim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.