Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CSS nejde přes internet

danield2

Otázka

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
mam problem kdys si chci zahrat counter strike source pres net tak to nejde nenajde mi to zadne hry :-( a nejde mi to u vice her prez MP :-( nvm co z tim

Já bych problém viděl ve firewallu.

Když ho máš nově nainstalován, tak tě neustále upozorňuje na aplikace, které se snaží o spojení s internetem tzn.jestli v seznamu povolených aplikacích máš povolené CSS aplikaci (CSTRIKE.EXE) musí být povolen nesmí být zablokován a musí být nastaven, aby mohl příjmat a odesílat data do sítě internet.

Takto by to mělo vypadat:

Síťové pravidlo.

-akce: povolit

-protokol: TPC nebo UDP

-směr: Příchozí nebo Odchozí

Takhle se to přesně určit nedá dokud nevím jaký přesně firewall máš, ale měl jsem úplně ten samý problém a všechny zmíněné problémy způsoboval firewall vůbec mi to nehledalo herní servery protože hra vůbec nekomunikovala s internetem jenom proto, že tomu bránil firewall...8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
tak hru sem preinstalovaval tak 5 krat ! Hra mi predtim fungovala normalne ale to sem mel jine pc sem hral furt prez net ale ted mi to vubec nenajde zadne servery nic jde jenom hra z botama :-( Z tim firewalem to mam jak nastavit nebo co ?

Potřebuji vědět přesně jaký máš nainstalovaný firewall na tvém PC.

Pak ti možná více poradím zatím ti mohu poskytnout jenom orientační údaje nastavení viz.výše. Dokud nevím jaký FW přesně máš, tak ti moc poradit nemohu.

Ale věřím, že chyba bude v tom firewallu.:wohow:

Odkaz ke komentáři

• 0
hej tak co z tim firewallem ?????

Ještě než se do toho pustíme, tak máš nainstalované tyhle ty patche.?

-PatchComprehensive16.exe

-CSS_Texture_Pack_May-4_REPACK.exe

-CSS_Patch_v17DZ.exe

-css_patch_18_dz.exe

Máš je teda všechny tyhle uvedené naistalované?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu