SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 pred nedavnem sem si koupil sluchatka scullcandy lowrider (http://www.alza.cz/skullcandy-lowrider-d134167.htm) a skullcandy smokin buds (http://www.alza.cz/skullcandy-smokin-bud-rasta-d129168.htm), ktery se mi libily vzhledem, ale mely i dobry parametry. ze zacatku bylo vse ok, u lowrider byl sice trosku horsi zvuk, nez sem ocekaval, ale jinak dobry, ke smokin buds sem nemel vubec zadny vytky. jenze co se nestalo, asi po mesici se mi lowridery zlomily nahore v pulce v kloubu, i kdyz sem se k nim choval dobre a u smokin buds nejakej cas potom znicehonic odeslo jedno sluchatko. s modelem lowrider se to same stalo i kamaradovi, jinymu kamaradovi zase taky prestalo hrat jedno sluchatko u jeho pecek, ktery byly sice jinej model, ale taky skullcandy, a jeho bratrovi prestaly hrat lowridery. takze se skullcandy mam hodne spatny zkusenosti, stejne tak i moje okoli, uz nikdy si od nich nic nekoupim. timhle bych vas chtel pred sluchatkama skullcandy varovat, ale taky se zeptat, jaky s nima mate zkusenosti. treba to byla jen nahoda a ostatnim fungujou dobre... to se uvidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 taky sem měl lowridery a půl roce přestalo hrát jedno sluchátko asi se přelámaly drátky :D ale zas nadruhou stranu choval sem se k ním jak hovado no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 SupiK™ smaz si ten gif z podpisu, jestli jsi to nezaznamenal, tak jeho velikost citelne prekracuje povolenej limit edit: tobe prijde v pohode si do podpisu hodit 1.5MB velkej soubor? upominku jsem odebral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 sorry, myslel sem, ze kdyz sem sponzor, tak mam povolenej vetsi podpis. jinak si mi to taky moh napsat do pm, a ne sem do topicu ;) edit: upominka? ja sem myslel, ze kdyz to projde pri editaci a navic kdyz sem sponzor, tak je to ok :roll: .. no nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Diky za upozorneni,po Skullcandy uz pokukuju dost dlouho,ale jeste sem se neodhodlal je koupit.Takze radci zustanu u Koss porta pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 deyf: to bych rozhodne udelal, kossy maj taky o dost lepsi zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 A nehlede toho ze scullcandy jsou docela dost drahy,Porta pro se daj koupit za 750kc.Takze Skullcandy vypadaj pjekne:) jen vzhledove,kvalita provedeni je asi nekde v prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Ja dostal na Ispu v Nemecku ICony a hrajou super, sice je mam na snowboarding, ale nemuzu si je vynachvalit. Nikdy bch necekal, ze kus plast bude hrat tak dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Icony sem měl taky, kámoš je má dodnes už asi rok. Mě hráli parádně, jemu taky. Já je pak střelil a on si je nechal...Nezachází s nima zrovna nejlíp xD, ale hrajou furt skvěle...Já tedy Skullcandy můžu jenom doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 je teda pravda, ze na horach vidam spoustu lidi s iconama, ty se mi zdaly docela dobry, taky sem je zvazoval na snowboard, ale po my zkusenosti se sc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 kupte si koss a neotravujte :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 kup si koss a neotravuj :cheesygrin: to rikas komu? jestli me, tak je to zbytecny, pac ja porta pro mam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 to bylo mireny pro vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Já mám i s kossy dobrou zkušenost,ale díky vzhledu které měli jsem si radši koupil Skullcandy se kterýma jsem spokojený na 120% ...... Můžu jen doporučit :) (Jinak ty kossy mám na sobě na fotce,které tu na foru byla :dozey::lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 no, tenhle topic byl taky v podstate zalozenej proto, aby si lidi skullcandy, hlavne lowrider nekupovali, pripadne si to poradne promysleli, ne proto, abych vas otravoval se svyma problemama :D edit: negto kterej model sc mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Našel jsem je na alze,ale nemám je z tama :) http://www.alza.cz/skullcandy-hesh-d129188.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 já si myslím že to byl jen problém prvních modelů u těch byla poruchovost celkem velká ale co vím tak co si kupovali poslední dobou tak ty šlapou v cajku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 hmm, ty se mi libily, ale zdaj se mi moc velky, proto em si je nekoupil misto lowrideru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 oba modely co sis pořídil jsou kšunt ;) nechápu jak mužeš vubec očekávat nějakou kvalitu :D jediny dobry skullcandy jsou full metal jacket 11mm ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 narliza: nechci ti kazit radost, ale jediné pořádné full metal jacket jsou tyhle moje 9mm...hrajou fakt nahlas :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: http://files.uloziste.com/f6e83ba50ff2676f/21112009747.jpg .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 narliza: nechci ti kazit radost, ale jediné pořádné full metal jacket jsou tyhle moje 9mm...hrajou fakt nahlas :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:http://files.uloziste.com/f6e83ba50ff2676f/21112009747.jpg .. tak todle sou uplne luxusni sluchatka du si je obednat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 narliza: nechci ti kazit radost, ale jediné pořádné full metal jacket jsou tyhle moje 9mm...hrajou fakt nahlas :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:http://files.uloziste.com/f6e83ba50ff2676f/21112009747.jpg .. haha skvela fotka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.