Ancucuna Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Dobrý den, jsem absolutní neználek v tomto oboru a chtěla bych se zeptat co je to ta Acekard? Jak se liší od SD karty a jestli jdou obě na DSi. Nic o tom nevím, tak mi prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Precti si tohle a priste pouzij HLEDAT :D http://console-forum.net/showthread.php?t=64835 Jinak rozdil je asi takovy, ze micro SD karta se strka do ACEKARDU, coz je FLASHKARTA. Takze rozdil je obrovity... A pro DSi potrebujes minimalne ACEKARD 2i LOCK a TRESTNAKY... Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ancucuna Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 A pokud nechci hrát stažené hry, jenom hudbu a filmy. Stačí mi místo acekard klasická SD karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 NE, jelikoz NDS ani NDSi neni stavene na filmy - samo o sobe je neumi. K tomu potrebujes FLASHKARTU (jedno jakou) + do ni MicroSD (vetsinou) a na microSD system pro flashkartu a MOONSHELL, ktery specialne zkonvertovane dpg video soubory prehraje... Nejsem si ale jist, zda NDSi nezvlada nejake video formaty, kdyz uz ma ty dve kamery (to povi nekdo, kdo ho ma) Co se DSi a hudby tyce, tak tam by SD karta mohla stacit... U DS Lite/Fat potrebujes HomeBrew aplikaci, nebo pokud to podporuje software flashkarty (jako je napr. acekard fw), jinak s hudbou smolik :D EDIT: ale i tak, pokud chces DS nebo DSi na FILMY a HUDBU, tak si ho ani neporizuj, je to herni konzole, a tyhle fce jsou vedlejsi - lepsi volbou by byla nejaka MP4ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ancucuna Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Zvladla bych to sama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Zvladla? Co zvladla? Nahrani FW na kartu? Konvert filmu? Kopirovani souboru na kartu? Bud konkretnejsi :D Jinak pokud mas zakladni znalosti prace na PC, tak by pro tebe nemel byt zadny problem s nicim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ancucuna Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Myslím kompletně vše konvert, kopirovani... Je někde návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Konvert videa nevim (asi je zkus tutorialy) Co se tyce toho kopirovani FW a dalsich veci, tak to je v tutorialech na tuty :D OPRAVDU STACI ZAKLADNI OVLADANI PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ancucuna
Dobrý den,
jsem absolutní neználek v tomto oboru a chtěla bych se zeptat co je to ta Acekard? Jak se liší od SD karty a jestli jdou obě na DSi. Nic o tom nevím, tak mi prosím poraďte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.