Smaky Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 je normalni 45°C na zakladni desce? jo............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 tak jsem si koupil athlon II X3 a podarilo se mi zapnout 4. jadro a L3 6mb, coz mi z nej udelalo phenoma x4a aby toho nebylo malo, taktnul jsem na 3,4ghz (234x14,5) napeti mam na atomatic, aby se to nesralo(bere si kolik potrebuje) heh :D nekoupil sis Athlon II X3 435? :D a mas na CPU napsano AACYC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 to ja nevim, ja to nesestavoval, nechal jsem si z komponentu sestavit pc, abych mel zaruku vcelku jako celek preco? ty ho mas taky? straci vedet jestli mas jadro Rana, jen tenhle typ jde otevrit pokud si ho budes kupovat nebo tak, muzu doporucit desku na ktere jsem to delal ja, slo to jak v pohadce msi 770-c45 pro pretaktovani jak stvorena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 to ja nevim, ja to nesestavoval, nechal jsem si z komponentu sestavit pc, abych mel zaruku vcelku jako celekpreco? ty ho mas taky? straci vedet jestli mas jadro Rana, jen tenhle typ jde otevrit pokud si ho budes kupovat nebo tak, muzu doporucit desku na ktere jsem to delal ja, slo to jak v pohadce msi 770-c45 pro pretaktovani jak stvorena nn ale chci si ho koupit a udelat z nej Phenom X4...no ta deska je dobra ale ma DDR3 pameti :/ ja potrebuju jeste s DDR2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.