goz Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ahoj je nějaký zásadní rozdíl mezi těmito verzemi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 nene jen region :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 žádný , poslední číslo akorát ukazuje region ... jako např evropa , asie atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 boze hledej na foru nez se zeptas.....psp 3000: jasnejsi display se kterym sou naopak problemy tusim ze s odezvou,ma mikrofon,uzsi kolecko na zadni casti,trosku pozmenena tlacitka, flash de jen prez chick hen edit: kua sorry precet sem se :D myslel sem ze tam mas psp 2000 a 3000 tak to pardon jak rikaj predemnou jen region ale tohle by na foru uz nekde melo bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 jo tááááááákhle velkej:dozey:precti si topic pro zacatecniky nez zalozis nejakej dmntni topic oka? to posledni cislo znamena region,omg:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 boze hledej na foru nez se zeptas.....psp 3000: jasnejsi display se kterym sou naopak problemy tusim ze s odezvou,ma mikrofon,uzsi kolecko na zadni casti,trosku pozmenena tlacitka, flash de jen prez chick henedit: kua sorry precet sem se :D myslel sem ze tam mas psp 2000 a 3000 tak to pardon jak rikaj predemnou jen region bože nauč se číst než začneš někoho kritizovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 jo tááááááákhle velkej:dozey:precti si topic pro zacatecniky nez zalozis nejakej dmntni topic oka?to posledni cislo znamena region,omg:dozey: Aby jsi se z toho nep.... ! Všem ostatním děkuji za odpovědi. Takže ten region nemá vliv na funkci živočicháře? :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Hele nesquicku, co by jsi mi jako sousedovi z města poradil za koupi? Mám to pro 7 letýho kluka, který mně furt zabavuje telefon. Nechci do toho cpát mega peníze, ale jak je vidět z postu jsem laik. Teď je tady k mámí mašinka PS2003 se softem 5.50 gen + nějaké paměti. Znamená to, že je to flashnuté pomocí pandory a tudíž lze mastit iso hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 pokud je k mani 5.50GEN, tak at ho koupi. je to flashnute nastalo pomoci pandory... proste to nej co z flashu na psp je. kup to;-) LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts