Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

boze hledej na foru nez se zeptas.....psp 3000: jasnejsi display se kterym sou naopak problemy tusim ze s odezvou,ma mikrofon,uzsi kolecko na zadni casti,trosku pozmenena tlacitka, flash de jen prez chick hen

edit: kua sorry precet sem se :D myslel sem ze tam mas psp 2000 a 3000 tak to pardon

jak rikaj predemnou jen region ale tohle by na foru uz nekde melo bejt

Odesláno
boze hledej na foru nez se zeptas.....psp 3000: jasnejsi display se kterym sou naopak problemy tusim ze s odezvou,ma mikrofon,uzsi kolecko na zadni casti,trosku pozmenena tlacitka, flash de jen prez chick hen

edit: kua sorry precet sem se :D myslel sem ze tam mas psp 2000 a 3000 tak to pardon

jak rikaj predemnou jen region

bože nauč se číst než začneš někoho kritizovat ...

Odesláno

Hele nesquicku, co by jsi mi jako sousedovi z města poradil za koupi? Mám to pro 7 letýho kluka, který mně furt zabavuje telefon. Nechci do toho cpát mega peníze, ale jak je vidět z postu jsem laik. Teď je tady k mámí mašinka PS2003 se softem 5.50 gen + nějaké paměti. Znamená to, že je to flashnuté pomocí pandory a tudíž lze mastit iso hry?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu