xpalmer Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 prosim vsechny nevite jak mam nastavit aby mi pres to hdmi sel i zvuk? mel by snad jit ne? maji k tomu byt zvlastni ovladace, nebo tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kapr Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 prosim vsechny nevite jak mam nastavit aby mi pres to hdmi sel i zvuk? mel by snad jit ne? maji k tomu byt zvlastni ovladace, nebo tak? co mas za OS? musis si v ovladacich panelech a v nastaveni zvuku nastavit z ceho ma zvuk vychazet(jestli ze zvukovky nebo z HDMI na karte)..a nevim jak u nVIDII ale ja musim mit nejakej special ovladac na HD zvuk na karta.....(ATI HD 4650) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
xpalmer
prosim vsechny nevite jak mam nastavit aby mi pres to hdmi sel i zvuk? mel by snad jit ne? maji k tomu byt zvlastni ovladace, nebo tak?
1 answer to this question
Recommended Posts