Hurtak Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Prosím jakej Devhook mám použít pro FW 3,40a ? měl jsem tam jeden starej kterej byl na 3,03c a chvili me pak neslo zapnout psp srdce az v krku kdyz to neslo....Nejlepsi by bylo kdyby sem nekdo prihodil i link ;) sem lemra :) Quote
Dark7 Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 na co chces devhooka??? :D dyk na CF od 3.03 nebo okolo nich uz muzes hrat rovnou z karty a nemusis to delat pres devhooka :D;)nehlede na to ze na 3.40 ani devhook delanej neni :) Quote
Hurtak Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 no nejde mi rozjet naky hry co jsou v cso :( .... to mi obcas delalo i na 3,03 ale pri pouziti dh na nizsim FW sem to rozjel tak jsem myslel ze tady bude ten samej problem pac mi naky cso rozjet nejdou (treba the cube)...... tak to řeším převodem z cso na iso...ale cube mi stejně nejde :( jinak ostatni jdou Quote
Dark7 Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 tak to mas nejspis to cso spatne....ale i kdyz to slo na devhoocich......no nevim snad ti sem napise nekdo zkusenejsi ;) Quote
placek Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 No nevím o žádné hře která by nešla na Custom firmwaru.Spíše poškozený soubor. Quote
Recommended Posts