narliza Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 1) poznatek co sem po přečtení tohoto topicu zjistil "D@w3r = 13ti letý kretén" 2) ted co microsoft rozdal tolik banů, není problém koupit xbox s flashem za 2500kč, to je cena nějakych 3her nových na PS3... takže dnes se vyplatí mít doma obě konzole, a na PS3 kupovat opravdu věci které člověka baví a hodlá si i zahrát s přáteli po netu, a offline hry si dotyčny muže zahrát na bannovaném xboxu ;) Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Co máš teď na mysli ? Co fungovalo ? PS3 proxy prostě stáhnul sis stáhnul obsah z PS store(třeba placenou hru) do pc a pak pomocí ps3 proxy si přesvědčil ps3ku že máš store u sebe v kompu no a vona si to stáhla a jelo to.. fakt mě 13 není... řikám že PS3 je naročnější na finance než xbox... Citovat
Sanchez Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Je jasné, že společnost Sony najímá lidi, kteří testují zabezpečen PS3 a upozorňují na slabiny. Ale nemyslím si, že Sony uplácí hackery aby nezveřejňovali jejich práci. Sony nemůže platit všem kdo se snaží prolomit PS3. Kdybych byl já hackerem a uměl bych tu konzoli prolomit, rozhodně bych to zveřejnil už jen proto, že bych z toho měl dobrej pocit. Takže si myslím, že PS3 zůstane navždy neprolomená, protože Sony je vždy o krok napřed. Což rozhodně není nefér jak říká D@w3r. Citovat
toluxik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 no sony je chytra ale stejne se nekdy objevy nejaka lepsi skupina hackeru ktera prolomi urcitej typ fw a jak se to da na net lidi prestanou updatovat a uz to bude jako u MS UZ JENOM PALENKY :D Citovat
sasa.lohr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 no sony je chytra ale stejne se nekdy objevy nejaka lepsi skupina hackeru ktera prolomi urcitej typ fw a jak se to da na net lidi prestanou updatovat a uz to bude jako u MS UZ JENOM PALENKY :D hmmm, palenky za 200kč Citovat
Zavorka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 hmmm, palenky za 200kč vyndáš hdd napojíš do pc nahraješ hru a dáš zpátky do ps3 jak jenoduché :roll: Citovat
sasa.lohr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 vyndáš hdd napojíš do pc nahraješ hru a dáš zpátky do ps3 jak jenoduché :roll: to sice jo, ale mluvime o vypalenych BD a ne hry na HDD Citovat
Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 vyndáš hdd napojíš do pc nahraješ hru a dáš zpátky do ps3 jak jenoduché :roll: To tezko, PS3 puziva svuj vlastni system formatu HDD, ani ne FAT32, ani ne NTFS. PC ten disk proste neuvidi. Citovat
Jonny1619 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 no sony je chytra ale stejne se nekdy objevy nejaka lepsi skupina hackeru ktera prolomi urcitej typ fw a jak se to da na net lidi prestanou updatovat a uz to bude jako u MS UZ JENOM PALENKY :D No, první krok, co Sony udělá bude to, že na tom FW, kde najdou tu chybu zastaví online hraní a všichni budou mít po legraci:) Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 určitě by to šlo nějak přes sít udělat a simulovat Store... Citovat
Zavorka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 To tezko, PS3 puziva svuj vlastni system formatu HDD, ani ne FAT32, ani ne NTFS. PC ten disk proste neuvidi. však bude na to program ... jako pro xbox360 hdd Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 zavorka jde o to kdy to bude jestli to nebude v době kdy už bude na scéně PS4 ale každopádně PS3 je revoluční už jen v tom že je nehacknutelná.... btw udajně už decryptovali PS3 hdd ale furt žádný prolomení raději dělaj na "unbanable" fw pro xbox :/ Citovat
pozitro Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Prostě SONY je SONY a sem rád že mám "nehacknutelnou" konzoli! Citovat
rootan Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 twe to nikdo nema zajem ani takovej krám heknout Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Vysoce inteligentní odpověd není co dodat :D.... Citovat
sasa.lohr Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Vysoce inteligentní odpověd není co dodat :D.... asi tak, to ses mohl zdret odpovedi Citovat
rootan Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 jak ste hned nachynděný :) Citovat
playerPS Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Me je jedno jakto ze nejde hacknou, hlavne at se jim to nepovede, jestli se nekdy prolomi, tak podle me az tady bude PS4, protoze ti zaplaceni hackrove se budou soustredit na to aby nesla prolomit PS4 a na PS3 se podle me vykaslou. Citovat
3FF3CT Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 myslim ze je to jedno jestli pujde nebo ne, kdo by vypaloval blu-rayka... :?:roll: Citovat
Quicksilver Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 Jednoduse jako s DVD DL take cena byla nejde jinde a prichodem flashe cena klesala.Logicky pokud by nekdy hacknuli PS3 tak cena Blue-Ray CD by sla take dolu.O nicem jinem to take neni .) Citovat
romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 Jednoduse jako s DVD DL take cena byla nejde jinde a prichodem flashe cena klesala.Logicky pokud by nekdy hacknuli PS3 tak cena Blue-Ray CD by sla take dolu.O nicem jinem to take neni .) Jenom bych tě trošku poupravil, není to blue-ray, ale blu-ray. Tipuji, že otázka hacku PS3 je ještě tak půl roku daleko, déle to podle mne nebude... uvidíme Citovat
Spilif Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 Sory za odpověď ale přečtením tohoto topicu sem se fakt pobavil na některé odpovědi by byl třeba zbrojní průkaz protože to byl fakt silnej kalibr... A hláška že "Sony nehraje fér" ta by se si myslím mohla zapsat do histrorie CF jako jedna z nejstupidnějších věcí co se zde mužete dočíst! Nic proti je to jen můj názor! Sony je Sony a originál je originál jak to tam už Dante napsal! A myslím si že originální hry si vážíš daleo víc než vysmažený placky... A ta válka co se týče Xbox vs PS3 je taky hrozná p******a! Sakra lidi tak každej hraje prostě jen na něčem jiným ne tak co se porád navzájem urážíte??? Z toho mi je smutno jaký je rozdíl mezi hráčem xka a pska? Pokecat o hrách si mužou oba rovnoceně tak co porád bojovat o to co je lepší! Pro jednoho je to tohle pro druhýho tohle. Hlavně že je mír takže všem přeju příjemný hraní a sem tam zábavné rozptýlení tu na CF.... Citovat
Pennywise Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 Můj názor? Je to kravina hacknutí se nikdy nedočkáte :P Citovat
xDante1986 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 já bych nechtěl ani aby byla hacknuta....jo sice teď musím shánět peníze na hry, ale demo je vždy a já mám raději kvalitu nad kvantitou a do x360 her jsem dal jen za prázdné DVD cca 12000, takže tak :) Citovat
romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2009 já bych nechtěl ani aby byla hacknuta....jo sice teď musím shánět peníze na hry, ale demo je vždy a já mám raději kvalitu nad kvantitou a do x360 her jsem dal jen za prázdné DVD cca 12000, takže tak :) Cože a co jsi s tím jako dělal ? Pokud říkáš 12000,- za měsíc, tak to při nákupu 30,-kč/ks jsi jich musel mít 400ks :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: a to jsi jako stáhl 400 her za měsíc ? :cheesygrin::cheesygrin: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.