Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

1) poznatek co sem po přečtení tohoto topicu zjistil "D@w3r = 13ti letý kretén"

2) ted co microsoft rozdal tolik banů, není problém koupit xbox s flashem za 2500kč, to je cena nějakych 3her nových na PS3... takže dnes se vyplatí mít doma obě konzole, a na PS3 kupovat opravdu věci které člověka baví a hodlá si i zahrát s přáteli po netu, a offline hry si dotyčny muže zahrát na bannovaném xboxu ;)

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Je jasné, že společnost Sony najímá lidi, kteří testují zabezpečen PS3 a upozorňují na slabiny. Ale nemyslím si, že Sony uplácí hackery aby nezveřejňovali jejich práci. Sony nemůže platit všem kdo se snaží prolomit PS3. Kdybych byl já hackerem a uměl bych tu konzoli prolomit, rozhodně bych to zveřejnil už jen proto, že bych z toho měl dobrej pocit. Takže si myslím, že PS3 zůstane navždy neprolomená, protože Sony je vždy o krok napřed. Což rozhodně není nefér jak říká D@w3r.

Odesláno
Jednoduse jako s DVD DL take cena byla nejde jinde a prichodem flashe cena klesala.Logicky pokud by nekdy hacknuli PS3 tak cena Blue-Ray CD by sla take dolu.O nicem jinem to take neni .)

Jenom bych tě trošku poupravil, není to blue-ray, ale blu-ray. Tipuji, že otázka hacku PS3 je ještě tak půl roku daleko, déle to podle mne nebude... uvidíme

Odesláno

Sory za odpověď ale přečtením tohoto topicu sem se fakt pobavil na některé odpovědi by byl třeba zbrojní průkaz protože to byl fakt silnej kalibr...

A hláška že "Sony nehraje fér" ta by se si myslím mohla zapsat do histrorie CF jako jedna z nejstupidnějších věcí co se zde mužete dočíst!

Nic proti je to jen můj názor!

Sony je Sony a originál je originál jak to tam už Dante napsal!

A myslím si že originální hry si vážíš daleo víc než vysmažený placky...

A ta válka co se týče Xbox vs PS3 je taky hrozná p******a! Sakra lidi tak každej hraje prostě jen na něčem jiným ne tak co se porád navzájem urážíte??? Z toho mi je smutno jaký je rozdíl mezi hráčem xka a pska? Pokecat o hrách si mužou oba rovnoceně tak co porád bojovat o to co je lepší! Pro jednoho je to tohle pro druhýho tohle.

Hlavně že je mír takže všem přeju příjemný hraní a sem tam zábavné rozptýlení tu na CF....

Odesláno
já bych nechtěl ani aby byla hacknuta....jo sice teď musím shánět peníze na hry, ale demo je vždy a já mám raději kvalitu nad kvantitou a do x360 her jsem dal jen za prázdné DVD cca 12000, takže tak :)

Cože a co jsi s tím jako dělal ? Pokud říkáš 12000,- za měsíc, tak to při nákupu 30,-kč/ks jsi jich musel mít 400ks :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: a to jsi jako stáhl 400 her za měsíc ? :cheesygrin::cheesygrin:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu