Jonny1619 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Zinglbee asi myslel například takové výhody jako to, že z těch peněz, za které si lidi koupí originální hry je pak více peněz na vývoj dalších her, což je určitě obrovská výhoda. To je podle mě taky jeden z důvodů, proč má PS3 více suprových only PS3 titulů, než Xko only Xbox360 titulů. Se zakoupenou originální hru taky můžeš obchodovat, zatímco s vypáleným diskem je to nejen nelegální, ale taky z toho skoro nic nemáš. Taky se nemusíš bát nějaké po*raného banu a neděláš si s ničím nervy, nemusíš projíždět hry nějakým programem, nemusíš aktualizovat ten flash dané konzole. Výhod je spoustu, stačí se jenom zamyslet a nebýt krátkozraký;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 kdyby ps3 byla hacknutelná tak byste měli CFW ... a nekecaly byste tady ty hovna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 jaky to ma podle tebe vyhody? kazdej se muze rozhodnout sam jestli bude patit nebo nekdyz si hry chces kupovat, tak si je kupuj Zinglbee asi myslel například takové výhody jako to, že z těch peněz, za které si lidi koupí originální hry je pak více peněz na vývoj dalších her, což je určitě obrovská výhoda. To je podle mě taky jeden z důvodů, proč má PS3 více suprových only PS3 titulů, než Xko only Xbox360 titulů.Se zakoupenou originální hru taky můžeš obchodovat, zatímco s vypáleným diskem je to nejen nelegální, ale taky z toho skoro nic nemáš. Taky se nemusíš bát nějaké po*raného banu a neděláš si s ničím nervy, nemusíš projíždět hry nějakým programem, nemusíš aktualizovat ten flash dané konzole. Výhod je spoustu, stačí se jenom zamyslet a nebýt krátkozraký;) ... Přesně tak .. :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 A opet kdydy jak hnuj :roll: Hra je SF a jako takova je zbozi jako vsechno ostatni, takze to nejde brat jako vyhodu ci nevyhodu a ty tady suverenne napises ze je to kazdeho vec. Achjo. Pokud ste takovy socky ze nemate na to si kupovat originalky tak si nemate herni konzole vubec porizovat. A vymluvy jako ze je to drahy nebo mam lepsi veci na investovani sou zcela mimo misu. Existuje prace a brigady a i 16 se da vydelat na hry bez problemu. A drahy hry se daj resit formou bazaru nebo zahranici. Bezproblemu. A ty D@w3r si psal ze 15 ti fakt neni, takze by pro tebe nemel bejt problem mit nakou praci. Kdyby se PS3 hackla tak pude pekne rychle do kopru. Je to videt na PSP a Xbox 360. PS3 nejde hacknout, tebe to strasne stve a to je to co me prave tak tesi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 kdyby ps3 byla hacknutelná tak byste měli CFW ... a nekecaly byste tady ty hovna :D Tak 50% asi ano, ale ta zbylá polovina by podle mě zůstala u originálek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 já jsem se s tim ale nesmířil :/ a asi nikdy nesmířim prostě jediná konzole která stojí za to a je nehacklá :/ smiř se s tím a buď rád. Protože Sony asi nemá trpělivost jako microsoft, a za chvíli by to s ps3 dopadlo jako s psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 to asi tezko, jak vidis je tu tolik nadsensu, kteri by si hru nikdy nevypalili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 to asi tezko, jak vidis je tu tolik nadsensu, kteri by si hru nikdy nevypalili A je tu ještě víc, kteří ano:D Můžeme bejt rádi, že SONY to dá hackerům kteří se starají o bezpečnost. Pokud by byla konzole flashlá tak SONY vydá spoustu času na to, jak udělat konzoli znovu nehacknutelnou, takhle se může věnovat věcem, které prospějou všem a třeba udělaj stihly udělat oficiální podporu pro stát jako Česko narozdíl od mrkvosoftu, kterej tráví půlku času banováním:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 A je tu ještě víc, kteří ano:D Můžeme bejt rádi, že SONY to dá hackerům kteří se starají o bezpečnost. Pokud by byla konzole flashlá tak SONY vydá spoustu času na to, jak udělat konzoli znovu nehacknutelnou, takhle se může věnovat věcem, které prospějou všem a třeba udělaj stihly udělat oficiální podporu pro stát jako Česko narozdíl od mrkvosoftu, kterej tráví půlku času banováním:D :lol::lol: naprostej souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 A je tu ještě víc, kteří ano:D Můžeme bejt rádi, že SONY to dá hackerům kteří se starají o bezpečnost. Pokud by byla konzole flashlá tak SONY vydá spoustu času na to, jak udělat konzoli znovu nehacknutelnou, takhle se může věnovat věcem, které prospějou všem a třeba udělaj stihly udělat oficiální podporu pro stát jako Česko narozdíl od mrkvosoftu, kterej tráví půlku času banováním:D Ale za to ten LIVE oproti PSN za něco stojí.... Nepodporuju MS. Jen říkám jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 v čem je lepší LIVE než PSN ? v praxi jsem to neviděl tak se ptám (znám jen PSN)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 v čem je lepší LIVE než PSN ? v praxi jsem to neviděl tak se ptám (znám jen PSN)... Live- více možností, větší zábava, byla sranda tam být, u PSN to byla pro mě otrava... Ale co dělat jinýho když mám banánka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 live je sice placené, ale na úplně jiné úrovni než psn....ps store je slabota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 přesně obsahem se psn xlivu nemůže rovnat jak jsem už někde napsal ... PSN je něco jako freeware hra ... a xlive je normální komerční hra ... není to trochu offtopic? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 no jo SONY psnko fláka oproti MS ale zase za to nemusíme platit a je to jedině dobře jinak nechápu proč třeba uživatelé mezi s sebou nemůžou sdílet data jako třeba filmy atd prostě zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 no jo SONY psnko fláka oproti MS ale zase za to nemusíme platit a je to jedině dobře jinak nechápu proč třeba uživatelé mezi s sebou nemůžou sdílet data jako třeba filmy atd prostě zdarma... Myslim že odpověď je jasná... Peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 presne tak, jeden by stahl a dalsi by to tahali od nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 vždyt nová opera 10.1 taky podporuje sdílení souborů :D ... a pokud tohle bude umět i firefox tak do bude i v PS3 protože jsem čet že sony jedná otom jestli tam dá mozzilu nebo ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.