brians Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Nemohu sehnat nějaký dobrý firewall poradí někdo? Co by měl obsahovat: -měl by být nejlépe v českém jazyce -freeware verze placené snad nejsou 8) -nesmí to být antivir s firewallem nejlépe samostatně -přehledné ovládání nenáročnost na nastavení nebo s návodem, jak ho správně nastavit - :!:Velice důležité musí fungovat na wifi spojení!:!: Zjistil jsem, že některé s wifi vůbec nekomunikují a spíše ji blokují celé spojení s internetem. Za užitečné tipy bude THX! Citovat
0 werty Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 kerio personal firewall Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 zone alarm je nejlepsi a za nim asi kerio.. Citovat
0 LuK4SO Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 WinRoute Firewall Sunbelt Personal Firewall (nejlepší je ale ten zone alarm jak psal Anonymous_) ;) Citovat
0 werty Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 WinRoute FirewallSunbelt Personal Firewall (nejlepší je ale ten zone alarm jak psal Anonymous_) ;) Sunbelt Personal Firewall = Kerio Personal Firewall Citovat
0 Em3R Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 ja jsem kdysi využíval Outpost Firewall 2009 nezklamal filt reklam a mnohé další výhody.. Citovat
0 brians Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 OO ten zone alarm mi nejde stáhnout. Stáhnu ten soubor a spustím a chce se to aktualizovat a spojení se serverem nelze navázat takže si mi nic nestáhne. A to Kerio WinRoute Firewall je placené? Citovat
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 proč si nenecháš defaultní firewall ? Proč sis odpověděl v podstatě sám. Pokud máš Vistu, nebo Windows 7 tak o bezpečnost nemusíš mít obavu. Ostatní firewally ti i brzdí net, ale když už by jsi chtěl externí, tak určitě SUNBELT - KERIO PERSONAL FIREWALL EDIT: na Zone Alarm se vyprdni Citovat
0 brians Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 proč si nenecháš defaultní firewall ? Proč sis odpověděl v podstatě sám. Pokud máš Vistu, nebo Windows 7 tak o bezpečnost nemusíš mít obavu. Ostatní firewally ti i brzdí net, ale když už by jsi chtěl externí, tak určitě SUNBELT - KERIO PERSONAL FIREWALLEDIT: na Zone Alarm se vyprdni Já mám windows XP nikoliv Vistu nebo 7... PS: Zone alarm jsem vyzkoušel a hned jsem ho odinstaloval jenom proto, že mě hodně zamrzá v CSS při hledání serveru se to na jednou zasekne a nemůžu s PC vůbec manipulovat musím dát tvrdý restart!!!:bash: Citovat
0 brians Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 ja jsem kdysi využíval Outpost Firewall 2009 nezklamal filt reklam a mnohé další výhody.. Takže jsem spustil instalaci, a pak jsem dal instalovat dojelo to zkoro až do konce, a pak to úplně celé spadlo s windows a objevila se ta proradná tmavě modrá obrazovka s chybama.!:? Citovat
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 já mám defaultni Firewall v win XP a bohatě mi to stačí.... Citovat
0 LuK4SO Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 já mám defaultni Firewall v win XP a bohatě mi to stačí.... jo to jo ale ten neni plně kompatibylní z wifi nou Citovat
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 jo to jo ale ten neni plně kompatibylní z wifi nou jak není kombatibilní s wifinou ? trošku konkrétněji Citovat
0 LuK4SO Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 jak není kombatibilní s wifinou ? trošku konkrétněji je kompatibylní ale né plně ja nevím kde je presne chyba nrpouzivam ho... Citovat
0 Em3R Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Takže jsem spustil instalaci, a pak jsem dal instalovat dojelo to zkoro až do konce, a pak to úplně celé spadlo s windows a objevila se ta proradná tmavě modrá obrazovka s chybama.!:? odkud si to stahoval? a tou obrazovkou myslíš BSOD Citovat
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 je kompatibylní ale né plně ja nevím kde je presne chyba nrpouzivam ho... Spíše ho jen neumíš nastavit a zbytečně si to komplikuješ, ale na to příjdeš. Moje rada je, ať si necháš defaulní firewall ve win xp a nastavíš si ho dle tvojí potřeby, návodů si myslím na netu najdeš až až edit: nebije ti do očí to kompatibylní ? :) Citovat
0 FreeMan Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Já používám jak na pc tak na notebooku Outpost Firewall Pro a žádnej problém s ním nemám. Předtím jsem používal Zone Alarm a dlouhou dobu Kerio, ale Outpost mi přijde lepší akorád ho musíš umět nastavit aby dělal to co chceš. Pokud chceš jenom free, tak nejlepší je asi Comodo. Vlastní zkušenost s ním nemám, ale podle doporučení lidí je to asi jeden z nej free firewallů i když musim říct, že naposled jsem někde četl o schválně vloženém bugu do free verze aby lidi přecházeli na placenou. Nevim jak moc je to pravda píšu to jenom tak pro info. Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 Mimochodem http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php#productsby-testcount ;-) Citovat
Otázka
brians
Nemohu sehnat nějaký dobrý firewall poradí někdo?
Co by měl obsahovat:
-měl by být nejlépe v českém jazyce
-freeware verze placené snad nejsou 8)
-nesmí to být antivir s firewallem nejlépe samostatně
-přehledné ovládání nenáročnost na nastavení nebo s návodem, jak ho správně nastavit
-
:!:Velice důležité musí fungovat na wifi spojení!:!:
Zjistil jsem, že některé s wifi vůbec nekomunikují a spíše ji blokují celé spojení s internetem.
Za užitečné tipy bude THX!
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.