Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím doporučte mi nějaký dobrý samostatný Firewall

brians

Otázka

Nemohu sehnat nějaký dobrý firewall poradí někdo?

Co by měl obsahovat:

-měl by být nejlépe v českém jazyce

-freeware verze placené snad nejsou 8)

-nesmí to být antivir s firewallem nejlépe samostatně

-přehledné ovládání nenáročnost na nastavení nebo s návodem, jak ho správně nastavit

-

:!:Velice důležité musí fungovat na wifi spojení!:!:

Zjistil jsem, že některé s wifi vůbec nekomunikují a spíše ji blokují celé spojení s internetem.

Za užitečné tipy bude THX!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

proč si nenecháš defaultní firewall ? Proč sis odpověděl v podstatě sám. Pokud máš Vistu, nebo Windows 7 tak o bezpečnost nemusíš mít obavu. Ostatní firewally ti i brzdí net, ale když už by jsi chtěl externí, tak určitě SUNBELT - KERIO PERSONAL FIREWALL

EDIT: na Zone Alarm se vyprdni

Odkaz ke komentáři

• 0
proč si nenecháš defaultní firewall ? Proč sis odpověděl v podstatě sám. Pokud máš Vistu, nebo Windows 7 tak o bezpečnost nemusíš mít obavu. Ostatní firewally ti i brzdí net, ale když už by jsi chtěl externí, tak určitě SUNBELT - KERIO PERSONAL FIREWALL

EDIT: na Zone Alarm se vyprdni

Já mám windows XP nikoliv Vistu nebo 7...

PS:

Zone alarm jsem vyzkoušel a hned jsem ho odinstaloval jenom proto, že mě hodně zamrzá v CSS při hledání serveru se to na jednou zasekne a nemůžu s PC vůbec manipulovat musím dát tvrdý restart!!!:bash:

Odkaz ke komentáři

• 0
ja jsem kdysi využíval Outpost Firewall 2009 nezklamal filt reklam a mnohé další výhody..

Takže jsem spustil instalaci, a pak jsem dal instalovat dojelo to zkoro až do konce, a pak to úplně celé spadlo s windows a objevila se ta proradná tmavě modrá obrazovka s chybama.!:?

Odkaz ke komentáři

• 0
je kompatibylní ale né plně ja nevím kde je presne chyba nrpouzivam ho...

Spíše ho jen neumíš nastavit a zbytečně si to komplikuješ, ale na to příjdeš. Moje rada je, ať si necháš defaulní firewall ve win xp a nastavíš si ho dle tvojí potřeby, návodů si myslím na netu najdeš až až

edit: nebije ti do očí to kompatibylní ? :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Já používám jak na pc tak na notebooku Outpost Firewall Pro a žádnej problém s ním nemám. Předtím jsem používal Zone Alarm a dlouhou dobu Kerio, ale Outpost mi přijde lepší akorád ho musíš umět nastavit aby dělal to co chceš.

Pokud chceš jenom free, tak nejlepší je asi Comodo. Vlastní zkušenost s ním nemám, ale podle doporučení lidí je to asi jeden z nej free firewallů i když musim říct, že naposled jsem někde četl o schválně vloženém bugu do free verze aby lidi přecházeli na placenou. Nevim jak moc je to pravda píšu to jenom tak pro info.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu