brians Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Nemohu sehnat nějaký dobrý firewall poradí někdo? Co by měl obsahovat: -měl by být nejlépe v českém jazyce -freeware verze placené snad nejsou 8) -nesmí to být antivir s firewallem nejlépe samostatně -přehledné ovládání nenáročnost na nastavení nebo s návodem, jak ho správně nastavit - :!:Velice důležité musí fungovat na wifi spojení!:!: Zjistil jsem, že některé s wifi vůbec nekomunikují a spíše ji blokují celé spojení s internetem. Za užitečné tipy bude THX! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 kerio personal firewall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 zone alarm je nejlepsi a za nim asi kerio.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 WinRoute Firewall Sunbelt Personal Firewall (nejlepší je ale ten zone alarm jak psal Anonymous_) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werty Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 WinRoute FirewallSunbelt Personal Firewall (nejlepší je ale ten zone alarm jak psal Anonymous_) ;) Sunbelt Personal Firewall = Kerio Personal Firewall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ja jsem kdysi využíval Outpost Firewall 2009 nezklamal filt reklam a mnohé další výhody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 OO ten zone alarm mi nejde stáhnout. Stáhnu ten soubor a spustím a chce se to aktualizovat a spojení se serverem nelze navázat takže si mi nic nestáhne. A to Kerio WinRoute Firewall je placené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 proč si nenecháš defaultní firewall ? Proč sis odpověděl v podstatě sám. Pokud máš Vistu, nebo Windows 7 tak o bezpečnost nemusíš mít obavu. Ostatní firewally ti i brzdí net, ale když už by jsi chtěl externí, tak určitě SUNBELT - KERIO PERSONAL FIREWALL EDIT: na Zone Alarm se vyprdni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 proč si nenecháš defaultní firewall ? Proč sis odpověděl v podstatě sám. Pokud máš Vistu, nebo Windows 7 tak o bezpečnost nemusíš mít obavu. Ostatní firewally ti i brzdí net, ale když už by jsi chtěl externí, tak určitě SUNBELT - KERIO PERSONAL FIREWALLEDIT: na Zone Alarm se vyprdni Já mám windows XP nikoliv Vistu nebo 7... PS: Zone alarm jsem vyzkoušel a hned jsem ho odinstaloval jenom proto, že mě hodně zamrzá v CSS při hledání serveru se to na jednou zasekne a nemůžu s PC vůbec manipulovat musím dát tvrdý restart!!!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ja jsem kdysi využíval Outpost Firewall 2009 nezklamal filt reklam a mnohé další výhody.. Takže jsem spustil instalaci, a pak jsem dal instalovat dojelo to zkoro až do konce, a pak to úplně celé spadlo s windows a objevila se ta proradná tmavě modrá obrazovka s chybama.!:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Terminator1468623725 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 já mám defaultni Firewall v win XP a bohatě mi to stačí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 já mám defaultni Firewall v win XP a bohatě mi to stačí.... jo to jo ale ten neni plně kompatibylní z wifi nou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jo to jo ale ten neni plně kompatibylní z wifi nou jak není kombatibilní s wifinou ? trošku konkrétněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jak není kombatibilní s wifinou ? trošku konkrétněji je kompatibylní ale né plně ja nevím kde je presne chyba nrpouzivam ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Takže jsem spustil instalaci, a pak jsem dal instalovat dojelo to zkoro až do konce, a pak to úplně celé spadlo s windows a objevila se ta proradná tmavě modrá obrazovka s chybama.!:? odkud si to stahoval? a tou obrazovkou myslíš BSOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 je kompatibylní ale né plně ja nevím kde je presne chyba nrpouzivam ho... Spíše ho jen neumíš nastavit a zbytečně si to komplikuješ, ale na to příjdeš. Moje rada je, ať si necháš defaulní firewall ve win xp a nastavíš si ho dle tvojí potřeby, návodů si myslím na netu najdeš až až edit: nebije ti do očí to kompatibylní ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Já používám jak na pc tak na notebooku Outpost Firewall Pro a žádnej problém s ním nemám. Předtím jsem používal Zone Alarm a dlouhou dobu Kerio, ale Outpost mi přijde lepší akorád ho musíš umět nastavit aby dělal to co chceš. Pokud chceš jenom free, tak nejlepší je asi Comodo. Vlastní zkušenost s ním nemám, ale podle doporučení lidí je to asi jeden z nej free firewallů i když musim říct, že naposled jsem někde četl o schválně vloženém bugu do free verze aby lidi přecházeli na placenou. Nevim jak moc je to pravda píšu to jenom tak pro info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Mimochodem http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php#productsby-testcount ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brians
Nemohu sehnat nějaký dobrý firewall poradí někdo?
Co by měl obsahovat:
-měl by být nejlépe v českém jazyce
-freeware verze placené snad nejsou 8)
-nesmí to být antivir s firewallem nejlépe samostatně
-přehledné ovládání nenáročnost na nastavení nebo s návodem, jak ho správně nastavit
-
:!:Velice důležité musí fungovat na wifi spojení!:!:
Zjistil jsem, že některé s wifi vůbec nekomunikují a spíše ji blokují celé spojení s internetem.
Za užitečné tipy bude THX!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.