Jump to content
  • 0

Pomoc LineAge 2 Gracia Epilogue

BioToXx_

Question

Zdravim asi po roce se zase vracim k LineAge 2 a potreboval bych vasi pomoc...

Tak za

1)nakej dobrej High rate server...

2)Zkousel sem tento http://www.l2tns.com/ ale nak se mi to nepovedlo rozhodit... zkuste se dystak podivat do toho how to play ale nak tak sem to udelal a ukazuje to GameGuard Error

3)jak vyresit Gameguard pamatuju si ze kdyz sem to hral driv tak me taky zlobil GG a vyresilo se to nakym patchem... dystak mi to popiste pls

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Tak ses blbě regnul, některé servery mají zvláštní registraci pro fórum/web a databázi.

Nebo to může být také tím, že je server off nebo sis blbě změnil host.

Pokud chceš poradit a slušně si zahrát Lko, tak doporučuju Interlude - naprosto vychytaná java nebo Gracia Final - taky docela ujde, ale epilogue, které je venku cca 2 týdny bude plné bugů chyb a to platí dvojnásobně u freeček!

Pokud chceš pomoc, tak mi napiš PMku, lineage hraju už pátým rokem, takže ti poradím s čímkoli..

• 0
Tak ses blbě regnul, některé servery mají zvláštní registraci pro fórum/web a databázi.

Nebo to může být také tím, že je server off nebo sis blbě změnil host.

Pokud chceš poradit a slušně si zahrát Lko, tak doporučuju Interlude - naprosto vychytaná java nebo Gracia Final - taky docela ujde, ale epilogue, které je venku cca 2 týdny bude plné bugů chyb a to platí dvojnásobně u freeček!

Pokud chceš pomoc, tak mi napiš PMku, lineage hraju už pátým rokem, takže ti poradím s čímkoli..

dik moc uz sem si stahl Graciu final a hraju ted na Getworku navrat po 2 letech :) a docela hnus :( expici zony a samy lamky co jen vyhrozujou...