Richty Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zdravím, chci si koupit konzoli PS3, ale furt váhám jaký mám vzít:idea:... A tak bych potřeboval poradit, mám na výběr 80,120 a 160 gb (všechny jsou fat), jestli je mezi jednotlivými verzemi nějaký hw rozdíl? Odpověd spěchá, tak děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 je - velikost HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richty Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 a co třeba hlučnost ? To asi nejde říct jen podle velikosti hdd... chtělo byt opřesný model co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 neni, mozna az Slim ma nakou tu mensi hlucnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richty Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ok, tak díky za info. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Od 80 gb verzi se snizovala spotreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 60gb verze je nej má podporu PS2 her o jeden větrák víc = větší hlučnost a má čtečku karet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richty Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Takže nejspíš koupím fat 160gb, myslíte, že to je to dobré? Nebo to má nějaké mouchy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Richty
Zdravím, chci si koupit konzoli PS3, ale furt váhám jaký mám vzít:idea:... A tak bych potřeboval poradit, mám na výběr 80,120 a 160 gb (všechny jsou fat), jestli je mezi jednotlivými verzemi nějaký hw rozdíl? Odpověd spěchá, tak děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.