Richty Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Zdravím, chci si koupit konzoli PS3, ale furt váhám jaký mám vzít:idea:... A tak bych potřeboval poradit, mám na výběr 80,120 a 160 gb (všechny jsou fat), jestli je mezi jednotlivými verzemi nějaký hw rozdíl? Odpověd spěchá, tak děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Primátor3 Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 je - velikost HDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Richty Posted November 22, 2009 Author Report Share Posted November 22, 2009 a co třeba hlučnost ? To asi nejde říct jen podle velikosti hdd... chtělo byt opřesný model co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Primátor3 Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 neni, mozna az Slim ma nakou tu mensi hlucnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Richty Posted November 22, 2009 Author Report Share Posted November 22, 2009 Ok, tak díky za info. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LOPO_X Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Od 80 gb verzi se snizovala spotreba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 D@w3r Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 60gb verze je nej má podporu PS2 her o jeden větrák víc = větší hlučnost a má čtečku karet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Richty Posted November 22, 2009 Author Report Share Posted November 22, 2009 Takže nejspíš koupím fat 160gb, myslíte, že to je to dobré? Nebo to má nějaké mouchy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Richty
Zdravím, chci si koupit konzoli PS3, ale furt váhám jaký mám vzít:idea:... A tak bych potřeboval poradit, mám na výběr 80,120 a 160 gb (všechny jsou fat), jestli je mezi jednotlivými verzemi nějaký hw rozdíl? Odpověd spěchá, tak děkuji.
7 answers to this question
Recommended Posts