SilentB Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Snažím se hrát co nejčastějc :) V týdnu po večerech. PSN: SilentB_92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Mám cod 6 bohužel pučený ale i tak se přidám nick danielgtbmx... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konsty_ml Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Čau tak můj nick je Konsty_ml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodie072 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 NICK:bodie072 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Přidejte si mě zahrajem KukiCZ Tak jsem dneska dostal mikrofon Singstar a můžu mluvit i ve hře lepší než nic než bude headset! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 PSN nick: Rohlais Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 dondimitrij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Archandel- Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 moje PSN.... Cvrcek001.... hraju to furt celé dni i noci vlastním i headset ale prt mi je platní páč ovládam jedine ruštinu ach jo no stará škola :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Rád si s někým z vás zahraju - PSN: MarwaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChristianeQ Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 nick ChristianeQ ;) cod je best:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GhosTypeR Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Přidejte si mě..... PSN ID: ChosTypeR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 mě taky :D :) psn id: danielgtbmx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RazorCZ10 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 RazorCZ10 mam MW2,WAW,BO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2011 Hraji mimo jiné také MW2 - Readdy_B / Readdy_B. Dále hraji také všechny BF na PS3, LBP, WipeOut HD Fury, GT Prologue, Killzone 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lampli Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 hraju taky,pridejte,muj nick: lampli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Teď hodně ujíždim na MW2... Nick: Tazcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 často hraju jen 1v1 snip Quick Scope.. kdyby nekdo chtel add: danielgtbmx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOMBIK4EVER Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Pridejte hraju COD6 pouze na svem druhem ucte iSCOPE_XBlacks http://www.yourgamercards.net/profile/ZOMBIK4EVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOMBIK4EVER Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2012 Cs dam stebou 1v1 pridej si mne iSCOPE_XBlacks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.