Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

První zásah do iphonu, poradí někdo?


CrazyManer

Otázka

:bash:Zdravim, iphonu ma firmware 3.0.1 , jak na to krok po kroku? cet jsem navod s nejakym redsnow, ale pak jsem taky videl navody s nejakym blackra1nem, tak kterej je lepsi? ten blackra1n je prej celej automatickej, nemam tam jeste zadnou aplikaci, nejde to nejak rozbit? Poradi nekdo jak teda na to krok po kroku? předem díky, vim jsem iphonovej noob :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

jailbreaknuto ... jak tam ted mam dostat aplikace? zkousel jsem navod s iphone tunel suite a winscp ale pri bodu kdy se melo zacit neco vypisovat do prikazovy radky se ukazala jen blikajici carka ... zkousel jsem to pak i pres druhy tlacitko v tunel suite primo winscp ale pise mi to ze se nepodarilo pripojit, jak na to?

tak už jsem to udělal přez cydii, a když jsem nainstaloval installous, na stránce jsou nějaký kecy ... nevíte jak na to? nebo jinou stránku odkud stahovat appz?

vsechno co melo bejt udelano jsem udelal, vcetne stahnuti free aplikaci primo z itunes (google earth) a přesto když tam hodim cracknutou aplikaci z netu tak zmizí menu a hned se zase oběví a aplikace ani neproblikne nic ... ??? co dělat ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu