xDante1986 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 takže jsem zjistil poznatek, že v ps3 je možné mít pouze 16 účtů což dost omezuje moje nákupy chtěl jsem se zeptat jestli by se našli lidé, sekterými bych stahoval vícero věcí na PS storu... asi bysme se na začátek dohodli, že každý by dal 500 tzn, že v banku bysme měli 2500 a nakupovalo by se po vzájemné dohodě, kdy by alespoň 4 členové souhlasili s nákupem, pokud by byl zájem tak se ozvěte.....díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 mno... ja bych to bral... ale pokud by byla plna parta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Jako 5 lidi a 4 musi souhlasit s nakupem te ktere hry a pak si ji stahne vsech 5. Chapu to dobre? Imho se 4 shodnou malo kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 karle jde o to, že stahovat hru sám je drahé a stahovat ve vícero nemůžu prodat jen slot na hru, protože slot je na celý účet...a jestli můžu mít na ps3 jen 16 účtů tak je ti jasné proč se ptám, že jo :) proto se ptám na lidi, kteří mají zájem o velký počet psn her.....takže tak mno hele ty účty by byly asi dva na PSN a na PS1 klasiky...ten kdo má o klasiky zájem by asi do toho šel tak i tak protože většina tam vydaných her stojí za zahrání a cena za hru je někde okolo 25-45 kč na osobu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 hehe, to nebylo tezky pochopit hned na zacatek. Ale znovu: myslim si, ze kdyz bude 5 lidi, ze se tezko bude hledat dohoda alespon u 4 z nich.. pak bude problem koupit prakticky cokoliv. Aspon tak to vidim ja, kdybych do takovyho spolku sel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 karle v tom případě budu hry odteď nakupovat tak po 5 a člověk buď koupí nebo ne...protože po jedné hře se mi to fakt nevyplatí kupovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 jasny, to je jedna z variant.. dalsi je udelat vetsi grupu rekneme "duverohdonych" lidi, napr 10ti a account sdilet mezi nimi. Pak tech 5 (nebo 4) lidi najdes jednoduseji, prachy odectes z jejich predplaceni a ostatni to neresej, ale taky nestahujou. Je to krapet slozitejsi, zalozeny taky trochu na duvere, ale porad si myslim, ze je to lepsi varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.