neon Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2007 CAu mam premium učet na CZshare ale potreboval bych nejaky prog abych furt nemusel pouštet dalsi a dalsi soubor ale tre hodit do nejakeho prog 40 linku a pustit to a jenom cekat az se to stahne newite nekdo o tamkemto programku dik
0 exist Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2007 ja pouzivam Download Accelerator Plus.. Ja stahuju 2 sobory soucasne, stahni si ho, treba tam v nastaveni najdes i to, jak to poustet po jednom souboru... pokud pouzivas mozilu, tak si odkaz pridej do GRABERU a pak dej akorat "Kopirovat adresu odkazu" a hod ten odkaz do DAP.. kdby si chtel vypnout PCcko tka muzes ten soubor pausnout a pokracovat jindy.. nemusis to rusit jako napr v normal mozile bo IE... vic nevim :)
0 strejdazendel Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2007 No jasne a nevite nekdo jak na czshare hledat? Predtim tam bylo prochazeni souboru, ale najednou z nepochopitelnych duvodu tuto moznost zrusili....
0 tekken90 Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2007 No jasne a nevite nekdo jak na czshare hledat? Predtim tam bylo prochazeni souboru, ale najednou z nepochopitelnych duvodu tuto moznost zrusili.... lol...já ji tam furt mám..ale objevila se mi až po tom co sem si dobil 18gb smskou
0 Guma_S Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 21, 2007 No jasne a nevite nekdo jak na czshare hledat? Predtim tam bylo prochazeni souboru, ale najednou z nepochopitelnych duvodu tuto moznost zrusili.... ja ji tam taky mam.............mozna si uz vycerpal Mb
0 swuppy Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2008 ja tam mam jenom vyhledavani, jde i prochazet si soubory ??
Otázka
neon
CAu mam premium učet na CZshare ale potreboval bych nejaky prog abych furt nemusel pouštet dalsi a dalsi soubor ale tre hodit do nejakeho prog 40 linku a pustit to a jenom cekat az se to stahne newite nekdo o tamkemto programku dik
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts