zatka Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Zdravim Pri spousteni vetsich her (kolem 70MB) se mi hra nacte asi do 3/4, ale pak naskoci tahle hlaska: [Rom loading failed] load rom errcode=-7 Please reset system Zkousel jsem stahnout i jine hry ale porad je to stejne. U mensich her, jen nekolik MB to nedela a spusti se to normalne. Mam dsTT kartu. Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Zkus si stahnout nejnovejsi software pro kartu, a pokud bude mit funkci TRIM ROM, tak ji pouzij... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robot2037 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 1) jakou verzi FW mas na DSTT? 2) mas originalni kartu a nebo fake? 3) o jake hry konkretne slo? Nektere totiz potrebuji patch. a pokud bude mit funkci TRIM ROM, tak ji pouzij... coooo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zatka
Zdravim
Pri spousteni vetsich her (kolem 70MB) se mi hra nacte asi do 3/4, ale pak naskoci tahle hlaska:
[Rom loading failed]
load rom errcode=-7
Please reset system
Zkousel jsem stahnout i jine hry ale porad je to stejne. U mensich her, jen nekolik MB to nedela a spusti se to normalne.
Mam dsTT kartu.
Diky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.