Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Program na omezování rychlosti internetu?

Ingnition

Otázka

Zdravím,

chtěl bych se zeptat zda existuje nějaký program který omezý rychlost internetu na daném PC dle napsaných priorit? Například mám dva PC připojené do routeru a chci aby oba dva využívali polovinu rychlosti. Takže mám 2MB/s a 256 kb/s stahování. Tak aby jedno PC využívalo 1MB/s a 128 kb/s stahovat a druhej PC úplně stejně. Prostě aby to bylo vyvážené protože v aktuální situaci je ten internet zcela nevyužitelnej jelikož každej si stahuje co chce atd... a ten druhej je zcela bezradnej a internet s rychlostí za dob vytáčeného připojení je teda opravdu katastrofa. Neexistuje prosím nějaký šikovný program? Strašně bych byl za něj vděčný. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravím,

chtěl bych se zeptat zda existuje nějaký program který omezý rychlost internetu na daném PC dle napsaných priorit? Například mám dva PC připojené do routeru a chci aby oba dva využívali polovinu rychlosti. Takže mám 2MB/s a 256 kb/s stahování. Tak aby jedno PC využívalo 1MB/s a 128 kb/s stahovat a druhej PC úplně stejně. Prostě aby to bylo vyvážené protože v aktuální situaci je ten internet zcela nevyužitelnej jelikož každej si stahuje co chce atd... a ten druhej je zcela bezradnej a internet s rychlostí za dob vytáčeného připojení je teda opravdu katastrofa. Neexistuje prosím nějaký šikovný program? Strašně bych byl za něj vděčný. Děkuji.

Ne to fakt nejde, leda že by jste si rozdělily připojení na půl, ale to nezvládne amatér ale je to blbé řešení. Spíše to chce se domluvit jako lidi ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravím,

Tak pro takovou situaci doporučuji program: Net Limiter (nejlepší verzí je: NetLimiter Pro 2.0.10.1 a vyšší)

V programu lze nastavit rychlost stahování i upload je dokonce i v češtině.

Tenhle program jsem ještě používal při starém připojení, kdy bylo ještě akceptováno FUP omezení stažených dat velice dobře mi v těchto situacích posloužil.

Lepší program jsem ještě neviděl.

Určitě vyzkoušej nezklame tě.:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu