bitskull Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Hrajete/hrali ste nekdo a jakou verzi? Docetl sem se, ze v UK, Japan a Asian verzich nejdou stit humanoidi - setnuti hlavy je tak omezeno jen na monstra. V US a ostatnich EU verzich by to jit melo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 asi myslis NGS2, pac v NGS neslo myslim utinat koncetiny a NGS2 jsem hral jen demicko a tam to slo normalne :), akorat si nejsem jistej esi ho mam z naseho CZ Store nebo esi ho mam z US Store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Ne ne, myslim prave jednicku. Tohle sem nasel na wiki. A pak jeste v jedne recenzi psali to same, akorat s tim rozdilem, ze v EU verzich s vyjimkou UK by to jit melo: Regional differences The player can only decapitate monsters and non-humans in the Japanese and Asian versions of the games (NTSC/J). This is due to their compliance with CERO's guidelines. The European version (PAL) similarly has no human decapitation but non-humans can be decapited, in compliance with their own rating system. The North American version (NTSC/U) however allows the decapitation of any humanoid foe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 NGS1 mam normalni nasi EU verzi a nejak si nevybavuju ze by slo neco usekavat, ale je mozny ze uz si to jen nepamatuju precijen je to uz pekne dlouho co jsem mastil ninju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Ok, zkusim demo a uvidime. Jeste dotaz, pry je ta hra hodne tezka, dohral si ji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Taky jsem slysel ze je hodne tezka dokonce se to obtiznosti srovnavalo s Demons soulem coz uz je co rict.Vsak jedine dobre lehke hry sou na ho*no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Jeden ze seznamu 10 nejtezsich her - mrkni co je na prvnim miste :) http://www.ps3news.com/General_OffTopic/the-top-10-most-difficult-games-list/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jj, Ninja je hodne tuhej .... myslim ze tezsi nez Demons Souls :), v Demons souls de aspon prijit na nejakou taktiku a pak je to uz celkem snadne, v Ninjovi moc na naky premejsleni neni cas :). Btw, dohral jsem to, nedohral :D .... vlastne sem to prosel uplne cely akorat za boha nemuzu zabit uplne finalniho bosse takze jediny co sem nevidel je outro ... hral jsem to teda na normal obtiznost ... nidky jsem si to nenechal prepnout na Ninjadog ... mozna bych to na ninjadog dohral. Ono totiz na konci musite porazit asi 5 bossu v rade zasebou bez moznosti si dokoupit leciva 3ti boss je extra tuhej litaci. Po nem je este boj s jednim bossem rozdelenej na 2 casti (v kazdy casti ma ta bossice novy zivoty). Potom teprve je pasaz v rospadajici se jeskyni kdy musite utikat nahoru (poceste neni moznost dokoupit leciva) a tam ceka uz hlavni boss. Maximalni zasoba leciv je 9 malejch lektvaru a 5 velkejch a me na hlavniho bosse zbejvaj asi 2 maly a s tim to proste nejde, nepovedlo se mi prijit na to co na nej plati. Ale jelikoz jsem skoncil uplne na konci tak to povazuju za dohrany :D, je to totiz o nervy to zkouset :D EDIT: Tak uz to vyse napsane neplati .... potom co jsem tady s Paccem (Xindelem) zacal parit Ninja Gaiden 2 v co-opu jsem dostal chut jednicku dohrat uplne .... a zjistil jsem ze po boji s tema 3ma bossama se da vratit k obchudku a dokoupit leciva pred bojem s dalsima 2ma nez je ten Finalni ..... tak jsem to zkusil a snazil jsem se setrit s lahvickama a na posledniho bosse mi jich zbylo strasne moc takze sem s nim nemel zadny problemy pac sem mohl porad chlemtat :D .... Takze Ninja Gaiden dohrano uplne .... na normal obtiznost teda :), na vyssi sem nezkousel este :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.