Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ninja Gaiden Sigma


bitskull

Recommended Posts

Ne ne, myslim prave jednicku. Tohle sem nasel na wiki. A pak jeste v jedne recenzi psali to same, akorat s tim rozdilem, ze v EU verzich s vyjimkou UK by to jit melo:

Regional differences

The player can only decapitate monsters and non-humans in the Japanese and Asian versions of the games (NTSC/J). This is due to their compliance with CERO's guidelines. The European version (PAL) similarly has no human decapitation but non-humans can be decapited, in compliance with their own rating system. The North American version (NTSC/U) however allows the decapitation of any humanoid foe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Jj, Ninja je hodne tuhej .... myslim ze tezsi nez Demons Souls :),

v Demons souls de aspon prijit na nejakou taktiku a pak je to uz celkem snadne, v Ninjovi moc na naky premejsleni neni cas :).

Btw, dohral jsem to, nedohral :D .... vlastne sem to prosel uplne cely akorat za boha nemuzu zabit uplne finalniho bosse takze jediny co sem nevidel je outro ... hral jsem to teda na normal obtiznost ... nidky jsem si to nenechal prepnout na Ninjadog ... mozna bych to na ninjadog dohral.

Ono totiz na konci musite porazit asi 5 bossu v rade zasebou bez moznosti si dokoupit leciva 3ti boss je extra tuhej litaci. Po nem je este boj s jednim bossem rozdelenej na 2 casti (v kazdy casti ma ta bossice novy zivoty).

Potom teprve je pasaz v rospadajici se jeskyni kdy musite utikat nahoru (poceste neni moznost dokoupit leciva) a tam ceka uz hlavni boss.

Maximalni zasoba leciv je 9 malejch lektvaru a 5 velkejch a me na hlavniho bosse zbejvaj asi 2 maly a s tim to proste nejde, nepovedlo se mi prijit na to co na nej plati.

Ale jelikoz jsem skoncil uplne na konci tak to povazuju za dohrany :D, je to totiz o nervy to zkouset :D

EDIT:

Tak uz to vyse napsane neplati .... potom co jsem tady s Paccem (Xindelem) zacal parit Ninja Gaiden 2 v co-opu jsem dostal chut jednicku dohrat uplne .... a zjistil jsem ze po boji s tema 3ma bossama se da vratit k obchudku a dokoupit leciva pred bojem s dalsima 2ma nez je ten Finalni ..... tak jsem to zkusil a snazil jsem se setrit s lahvickama a na posledniho bosse mi jich zbylo strasne moc takze sem s nim nemel zadny problemy pac sem mohl porad chlemtat :D ....

Takze Ninja Gaiden dohrano uplne .... na normal obtiznost teda :), na vyssi sem nezkousel este :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu