Sajmoska Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Cau, chctel bych se zeptat, jestli výstupy u xka fungujou nezávisle na sobě (oboje na jednou) Jde mi o to, ze bych si ho rád zahrál na mym lcd od pocitace a zvuk bych rád hodil na věž, nebo na sluchátka. Moje lcd nema zvukový výstup, jen dvi vstup. Takze bych pouzil hdmi výstup jen pro LCD (obraz) a A/V výstup jen jako audio výstup. Bude to možné, máte někdo zkušenosti?? Dik moc, Sajmoska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Cau, chctel bych se zeptat, jestli výstupy u xka fungujou nezávisle na sobě (oboje na jednou) Jde mi o to, ze bych si ho rád zahrál na mym lcd od pocitace a zvuk bych rád hodil na věž, nebo na sluchátka. Moje lcd nema zvukový výstup, jen dvi vstup. Takze bych pouzil hdmi výstup jen pro LCD (obraz) a A/V výstup jen jako audio výstup. Bude to možné, máte někdo zkušenosti?? Dik moc, Sajmoska Pokud se ti jedná jen o zvuk, tak to takhle můžeš mít zapojeno. Pokud by se ti jednalo také o obraz na dvou tv zároveň, musel by jsi to tahat přes nějaký šikovný receiver... například já to tak mám přes receiver Harman Kardon 355. Mám zapojen jak komponent, tak i HDMI, ale to je střední třída, takže každý receiver to umět Nebude. Já tam mám vstup jak pro HDMI, tak i pro komponent a zároveň mám výstup přes HDMI - jedna TV v obýváku a také zároveň výstup pro komponent - druhá tv v pokojíčku for my children ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Cau, chctel bych se zeptat, jestli výstupy u xka fungujou nezávisle na sobě (oboje na jednou) Jde mi o to, ze bych si ho rád zahrál na mym lcd od pocitace a zvuk bych rád hodil na věž, nebo na sluchátka. Moje lcd nema zvukový výstup, jen dvi vstup. Takze bych pouzil hdmi výstup jen pro LCD (obraz) a A/V výstup jen jako audio výstup. Bude to možné, máte někdo zkušenosti?? Dik moc, Sajmoska A myslis, ze toto sa k comu predava? :D http://www.playshop.sk/xindex.php?page=xinfo&item=1886 Alebo kompozitny kabel pre X360 rozluskni, aby sa zmestil popri HDMI a budes mat 2xcinch audio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 A myslis, ze toto sa k comu predava? :Dhttp://www.playshop.sk/xindex.php?page=xinfo&item=1886 Alebo kompozitny kabel pre X360 rozluskni, aby sa zmestil popri HDMI a budes mat 2xcinch audio. hele přečti si to ještě jednou a důkladně, já se rozepisoval, kdyby chtěl obraz na dvou tv. Pokud by chtěl tahat zvuk přes optiku, samozřejmě může také ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sajmoska Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Obraz na dvou opravdu nechci, resim to hlavne kvuli tomu, aby mohla pritelkyne v klidu koukat na tv a ja mohl hrat na Lcdku od pocitace s dvi vstupem a mohl si to dat na sluchatka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 jde to ... z xka HDMI kabel pichni do monitoru a do ty zdirky co je vedle dej AV kabel a pripoj kam chces ty 2 cinche (červenej a bílej), ale musíš ten kdyt "oškubat" otevřít a ten šedej plast dát pryč a mělo by se ti to tam vejit vedle HDMI na xku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.