tvity Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Čus mam na výběr tiskárnu, kterou by ste z nich vybrali vy?Proč a proč ne? A kolik by přibližně stály nový náplně barvy, nebo doplňování barvy.Nebo mi doporučte jinou inkoustovou tiskárnu kolem 2000 Kč.Díky 8) :arrow: Canon - PIXMA IP3600 Canon - PIXMA IP4600 Epson - Stylus D120 Epson - Stylus SX415 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool.Majkl Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Doporučuju jednu z těch CANNON PiXima :D....jednu má taky doma, ale už nevim jakej typ přeně :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzkys Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Osobně též doporučuji nějaký Canon Pixma. Máme doma 2, sice multifunkce, ale fakt dobrá tiskárna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasán Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 ja mam canon pixma mp210 a pekne me sere uz sem ji mel 3x na zaruce xD Ale kdyz zrovna neni podelana tak je docela na pohodu takze ji muzu docela doporucit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spanysek Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Ahoj, tak já bych ti teda doporučila úplně jinou-tu co mám já:-P je to taky canon pixma ale jinej typ no:-) myslim, že přesně tahle: http://www.cpsys.cz/canon-pixma-mp495-(a4-5/9-ppm4-ink-4800x1200-dpi-usb-wi-fi-print/scan/copy)/b/ jsem s ní fakt spokojenej, tiskne rychle a hlavně kvalitně...cenově byla taktéž dostupná:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts