Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Help nejde vůbec odinstalovat software jak se ho mám zbavit?

brians

Otázka

Zdravím,

Mám problém zbavit se jednoho softwaru z mého pc.

Jednou jsem se chtěl zbavit jednoho programu, tak jsem ho samozřejmě odinstaloval při od instalaci se to zastavilo na 99,5% a zaseklo se to nešlo s tím nic dělat, tak jsem restartoval pc.

Pak jsem z hrůzou zjistil, že program zmizel ze seznamu odinstalovaných programů v přidat či odebrat ještě to bylo ok, ale pak to přišlo chtěl jsem nainstalovat nejnovější verzi.

Takže jsem spustil instalaci nové verze vybral jsem jazyk, a pak mi to napsalo informaci: že je prý program nainstalován.Chcete ho odinstalovat nebo přidat odebrat funkce?

Tak kliknu na ANO (odinstalovat) a nic se vůbec neděje.:cry:

Vůbec se nespustí od instalace ani se nová instalace programu. Je to nějaké záhadně divné.

Nemůžu se vůbec zbavit starší verze, i když jsem ji s problémama od instaloval pořád se tváří jako bych to měl ve svém pc stále nainstalované. Prosím poraďte chci to nadobro odinstalovat a zbavit se toho už nevím co dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Start>Spustit>regedit

Napis tam jmeno toho souboru a maz,pak by to melo jit delalo mi to taky

nebo to zkus nainstalovat v nouzaku.

OK zkusím to jenom se chci zeptat, jak spustím nouzový réžim je to blbá otázka, ale když mačkám při startu pc klávesu ctrl, tak se nic neděje.

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže jsem to v těch registrech dohledal a smazal, ale i tak tam zůstali nějaké zbytky které nejdou smazat.

Ale už mi to konečně jde přejít na nejnovější verzi. Novou instalaci mi to konečně spustilo, tak uvidíme jak to půjde dál.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu