Wind Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 zdravim chtěl bych si vybrat telefon :P z mojich uspor mám pracne nasetreno 3650kč :P a chtel bych nejakej normální mobil,ale oprvdu mě chvátil tenhle http://www.alza.cz/gsm-mivvy-dual-touch-d121086.htm vypadá nádherně,má TV a spostu dobrých funkcí a navíc vypadá mnohem líp než nějakej Samsung star nebo Lg kp501 atp. co myslíte?mně to přijde neuvěřitelný jako by tam zapoměli před tu cenu připsat 1 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 jestli ti nevadi to ze nema javu a ma nizke rozliseni fotaku tak proc ne... osobne bych ale bral Samsung Star nebo Samsung Corby... (vypada dobre x)) maji skvelou cenu a umi toho vic nez Mivvy Dual Touch (hlavne java a lepsi fotak- prijem analogove tv ozulim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 jo na corbyho sem koukal ale je to shit...no fotak mi nevadi ted jsem si koupil digitál protoze na takovyhle mobilech nebejva nic moc,no a ze bych potreboval javu...rekl bych ze ne... ale corby fakt shit....sice hezká reklama ale to je tak vše :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 radil bych se ti podivat i na dealextreme (jestli osulis cestinu o mobilu...) tohlensto je taky cinsky mobil a na DX je jich hafo.. http://dealextreme.com/details.dx/sku.25045 napr tohle me zaujalo... a pry to ma dokonce windows mobile :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 no to je sice hezké ale radši zůstanu u českých trhů i když vím že dealextreme je spolehlivý...navíc se mi pořád ten mivvy líbí víc ale díky za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Wind ale urcite bych se podival i na jine znacky typu Mivvy napr Emgeton, Donio atp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 je v poho, akorad ma malou kapacitu baterie 850 mAh neni moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 no to je asi jediná nevýhoda toho mobilu no ale tak 2 dny by to mělo vydžet s běžným užíváním :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 tak jestli ho fakt chces pro telefonovani/psani sms a obcas se mrknout na TV tak si myslim, ze ti to postaci... pak pisni recenzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.