pozitro Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Tak se nám blíží vánoce a každý určitě něco chce, ale pořádně neví co. Mám PS3 a chtěl bych new LCD, jenže včera jsem si chtěl zahrát na PSP Slim Assassins Creed: Bloodlines, ale co to? PSP mi nenačetlo kartu a jen blikalo, ani si nedovede představit jak mě to vytočilo! Mimo to, mi jde blbě i analog. Tak jsem si řekl PSP Go je pěkný, intenrí pamět, mám 3 PSP, který mi spustěj UMD, takže bych měl 9 her dle výběru. Řekl jsem si, ok, tak budu chtít PSP Go k vánocům. Ale v tom jsem si vzpomněl, že SONY určitě chystá nějaké PSP2. Putují zvěsti o tom, že by mohlo být představeno a zároveň v prodeji příští rok. A to, že bych teď dal 5k za PSP Go a pak cca 8k za PSP2 je po mé finanční stránce nemyslitelné. A Tak jsem se dostal na dno a nevím mezi čím se rozhodnout. Proto apeluji na vaše názory! Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 No, na PSP2 by jsi asi čekal ještě hodně dlouho pokud teda bude, takže já bych šel do PSP go :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 A jakou TV máš teď ? Podle toho bych se rozmyslel jestli TV nebo radši ani jedno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 z tohodle výběru nejspíš to LCD, PSP2 je v nedohlednu a Go je akorát jestli chceš dávat prachy za hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Bral bych LCD TV ;) Bůh ví kdy psp2 bude. Radší kup tu televizi nebo psp go. Co tě láká více se musíš rozhodnout sám :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 A jakou TV máš teď ? Podle toho bych se rozmyslel jestli TV nebo radši ani jedno ;) Presne tak. Jestli mas ted CRT nebo neFULL HD, tak bych sel asi do te LCD TV, pokud uz LCD s HD, tak bych urcite zadnou new nekupoval. A do PSP Go bych nesel a na PSP2 bych necekal, takze taky ani jedno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 podla mna ked je terraz pspgo tak ho sony nebude zabijat nakym psp2... a ked mas 3 psp aj ps3 tak by som bral tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cruel97 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 ja bych bral lcd protože co vým na pspgo nejdou umd disky pouze ps store což je na pytel takže asi lcd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 asi hru L4D 2 a pak na PS3 Uncharted 2 a SW Sith Edition nějaký ty ponožky :D a PSP go až asi bohužel až po Vánocích no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 mám pouze 66cm HDready a chtěl bych něco ve fhd. Takže asi LCD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 tyvole xD 66cm HDready a chceš něco novýho? xD a co já vim tak mezi ready a full je rozdíl kterej lidský oko nepozná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 pozna, ale ne ve hrach. U filmu teprv od nejakejch cca 43 palcu, min FHD nema smysl. A to uz je poradna televize. Proto taky 22" LCD TV s FHD sou vysmech a jenom marketing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 mám pouze 66cm HDready a chtěl bych něco ve fhd. Takže asi LCD. tak tady myslim ze je to jasny... Pokud si ty hry chces kupovat, tak jako u PS3, tak PSP go, jestli ne tak myslim ze nebude problem s PSP 3000 :), me prijde PSPgo jako ne moc prijemny na hrani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 miluju tyhle nakupovaci topicy, dlouho s tim nikdo neprisel nevim, proc to seres do psp sekce, kdyz do vyberu tahas i nejakou tv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.