Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zamyšlení o PSP

pozitro

Recommended Posts

Tak se nám blíží vánoce a každý určitě něco chce, ale pořádně neví co. Mám PS3 a chtěl bych new LCD, jenže včera jsem si chtěl zahrát na PSP Slim Assassins Creed: Bloodlines, ale co to? PSP mi nenačetlo kartu a jen blikalo, ani si nedovede představit jak mě to vytočilo! Mimo to, mi jde blbě i analog. Tak jsem si řekl PSP Go je pěkný, intenrí pamět, mám 3 PSP, který mi spustěj UMD, takže bych měl 9 her dle výběru. Řekl jsem si, ok, tak budu chtít PSP Go k vánocům. Ale v tom jsem si vzpomněl, že SONY určitě chystá nějaké PSP2. Putují zvěsti o tom, že by mohlo být představeno a zároveň v prodeji příští rok. A to, že bych teď dal 5k za PSP Go a pak cca 8k za PSP2 je po mé finanční stránce nemyslitelné. A Tak jsem se dostal na dno a nevím mezi čím se rozhodnout. Proto apeluji na vaše názory! Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jakou TV máš teď ? Podle toho bych se rozmyslel jestli TV nebo radši ani jedno ;)

Presne tak.

Jestli mas ted CRT nebo neFULL HD, tak bych sel asi do te LCD TV, pokud uz LCD s HD, tak bych urcite zadnou new nekupoval. A do PSP Go bych nesel a na PSP2 bych necekal, takze taky ani jedno :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu