Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dum snu fake???

emosss

Recommended Posts

ahoj kazdy zna reality Dum snu... ale je to podvod?

takze duvody , proc si myslim ze NOVA fakeuje:

3 mesice to maji stavet ale dnes v posledni dile byli na sazave, pochybuju ze by se jim do ty vody v tomhle pocasi chtelo, stromy zeleny, slunicko svitilo... a to mame listopad:)

az zbydou 2 posledni pary mame rozhodnout mi divaci smskama, jenze predposledni dil: Zuzana mela svatek( cumel sem do kalendare a zuzka slavi 11.8... takze jako 3 mesice asi hru zastavily a na vanoce se tam 2 pary vratej a pockaj na rozhodnuti?:D asi tezko...

Nwm proc ale ten dum vypada jak kulisy, chtel bych videt pohled z letadla...:D

ten dum je namakanej coz znamena ze nebudde nejlevnejsi na udrzbu, kde na to ty lidi vezmou? kdyz 3 mesice(udajne) byly zavreny v tom dome tak pochybuju ze si udrzely praci...

nwm no al za 3 mesice vlasy narostou a vsichni maj porad stejny palice

a mohl bych pokracovat dal...

tak piste vase nazory dik...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsi idiot,pokuď dobře vím,tak se to točilo o prázdninách,teď je to už postavený a čeká se na slosování někdy kolem vánoc,kdo to vyhraje....Dál jsem to ani nečetl,chce se mi z tebe blejt.A stejně ti to může bejt jedno,protože ty máš hovno

lol, kecas kraviny, uz te vidim jak 3 mesice delas pretvraku abys tam zustal se starou a pak 3 mesice jen tak v klidu budes sedet doma a cekat... rozmysli si nez neco napises, az budu chtit od nekoho urazet, tak ti napisu, je videt, ze to ti jde...:) dobrou noc a sladky sny, pusus bych dal taky ale nejsem pedofil:?

Odkaz ke komentáři

Jistě,já jsem zapoměl že teda tady někde v ČR je teplo že se může jezdit ještě na vodě.Jak jinak si to vysvětlíš?!Navíc tak jsem to někde slyšel,že výherce vyberou televizní diváci až bude hlasování nebo tak něco.

a tady máš ten tvůj fake domeček... :roll:

http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-bydleni/122495/dum-snu-tohle-je-luxus-za-13-milionu.html

Neříkám že to není kravina,ale určitě to není fake,proč by taky měl bejt.TV nova na tom vydělá určitě víc,než stojí ten barák.

Odkaz ke komentáři

Neříkám že to není kravina,ale určitě to není fake,proč by taky měl bejt.TV nova na tom vydělá určitě víc,než stojí ten barák.

Myslim ze nova vydelava nejvic na superstar... tam jediny co plati jako velky vydaje jsou moderatori/porota.

Fake to urcite neni :D Jako ze by staveli nejakej fake dum :D

Odkaz ke komentáři

jen chci opravit jednu vecicku, nova nic nevymysli, jen se vsechno kopiruje od televizi co jsou X krat vetsi nez ona. Kdyz vidi ze to te televizi dela zisky, tak to proste udela taky.... by me zajimalo jestli prisla na neco sama..

To je sice pravda, ale to dělá s reality show mnoho televizí a originálních nápadů je jen pár. Další televize ODKUPUJÍ (ne "kradou") nápad od těch větších (převážně z USA) a používají ho v jiných zemích.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu