scarecrow Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 co si myslíte na spike tv byl asi 15s teaser ale byl danej do kupy ze vsech star wars her říká se že to bude star wars battlefront 3 nebo force unleashed 2 já ale sázím na to že to bude star wars battlefront 3:wohow: co sem kdysi viděl to unikly video tak to bylo neco úžasnýho říkaly ze měli super technologie na obrovský mapy zes mohle ze zeme do vesmíru bez loadingu a graficky to bylo super tady spike teaser http://www.gametrailers.com/video/star-wars-spike-tv/59426 co si myslíte vy zže to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Tipuji, že to bude unleashed 2 alespoň poslední záběr tak vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Tipuji, že to bude unleashed 2 alespoň poslední záběr tak vypadá. Poslední scenka je traileru na old republic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ja bych bral kdyby to bylo force unleashed 2 je to hruba parba. Battlefronti zas tak nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Já bych dal na Battlefront III protože tedka vyšel ten Ultimate The Sith Box. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 taky bych chtěl battlefront 3 ale nepohrdnul bych ani force unleashed 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Jak já bych chtěl, next-gen Jedi Knighta:) Pořádnou šermovačku s lightsaberama, ne mlátičku jako FU. Hra to není špatná, ale miluju boje z Jedi Outcast a Jedi Academy. Někdo možná namítne, že to jsou PC hry, ale předtím byly ještě naše konzolky v plenkách;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Já bych byl úplně nejradši za novýho Kotora :) I když Mass Effect mi taky sednul. Vzkaz pro Bioware - už je čas na další pecku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar3ck Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 žádná z her z prostředí SW mě nebavila takže mi to je celkem fuk co to má bejt ale hlavne estli to bude, a kdyby to byl BATTLEFRONT tak je to super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 skoro cely je to prevzaty ze swtor http://www.swtor.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 lol nechápu co máte s Force unleashed 2 málokterý star wars měl dva díly.vyjímka například kotor nebo battlefront kde nejde o příběh...force unleashed byla vlastní dějová linka a pokud by něco bylo tak dost pochybuju, že se to bude jmenovat FU2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Hehe, a copak nám vzniklo? Force Unleashed 2, a upřímně z toho moc odvařenej nejsem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Mám pouze drobnou otázku: Je totožné DVD SW Unleashed a Sw Unleashed Siths Unlimited Disc 1 ? Myslím jako dějově hra. V případě, že ne, mohl by mi to tady někdo vysvětlit, jak to je ? Díky, DvB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingandrew Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 urco bude SW:FU2 kdyz se kouknete na youtube tak tam je spousty trailerů na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 urco bude SW:FU2 kdyz se kouknete na youtube tak tam je spousty trailerů na to.... Už je to nějaký pátek oficiální že vyjde dvojka :bash:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Aha, tady to asi nikdo nehraje, když se bavíte o 2 :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Mám pouze drobnou otázku:Je totožné DVD SW Unleashed a Sw Unleashed Siths Unlimited Disc 1 ? Myslím jako dějově hra. V případě, že ne, mohl by mi to tady někdo vysvětlit, jak to je ? Díky, DvB. Prosím, jak je to s těma verzema...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Tohle je KOTOR III :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 KOTORA 3 bych taky bral víc než Force Unleashed, ale určitě ne na xboxu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Mám pouze drobnou otázku:Je totožné DVD SW Unleashed a Sw Unleashed Siths Unlimited Disc 1 ? Myslím jako dějově hra. V případě, že ne, mohl by mi to tady někdo vysvětlit, jak to je ? Díky, DvB. Star Wars Force Unleashed Sith Edition = přepracovaná verze Force Unleashed s trojicí nových levelů - jestli ses ptal teda na tohle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 No konečně.... Díky moc....:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Novej trailr pro SW: TFU II. NÃDHERA! http://www.playstation.hodnoceniher.cz/?p=3587 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Perfektní trailer,tak to vypadá že letošní E3 bude pěkně nabušená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 bude force unleashed 2 http://xbox360.ign.com/articles/109/1096237p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 bude force unleashed 2 http://xbox360.ign.com/articles/109/1096237p1.html O 2 prispevky vyssie dal PeL.DAWE na SW:FU2 trailer...ale aj tak dik za info :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.