dvbman Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Tak jsem si dal konečnou misi ještě jednou, zvolil "DarkSide" a akorát jiný konec, smutnější ??? Nechápu, proč mám v EXTRAS/MOVIES aspoň 10 zavřenejch klipů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Konecne jsem to dohral:)Docela me to pobavilo:)davam 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Po velmi peknem demu jsem se rozhodlu hru zahrat, ale na pocitaci, kde i pri nastaveni nejvyssich detailu nevypada hra tak dobre jako na xku. Na klavesnici se to hrat nedalo tak jsem k tomu upichl gamepad. Jednicku jsem bohuzel nedohral (u tretiho bosse jsem ztratil trpelivost), ale vim o co tam jde. Kazdopadne musim rict ze zatimspokojenost, soubojovi system byl sice zjednodusen, ale dle meho nazoru k lepsimu. Hratky se silou jsou jeste zabavnejsi a citim se opravdu mocne (asi jako na kashyyku z vaderem). Jediny co me stve jsou ti silovi "trooperi" ci co to je. Kazdopadne souboj z gorogem byl epicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Tak, dohráno podruhé na HARD a pokud si odmyslím délku hry, tak dávám 95%. 5% dolů za málo druhů nepřátel a celkové menší obtížnost (na HARD). Přemýšlím, že bych do toho šel potřetí na UNLEASHED, ale nevím zda-li to má cenu. U FU I to bylo nehratelné...pamatuju na prvního bosse (otec Starkillera) na kashyyku, jsem se sním mydlil asi půl hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.