virus.9 Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2007 Cus lidi mam to v psp prvni dem uplne v pohode, druhej se mi nezpustili uz hry ktery minulej den bezeli a taky jiny hry ktery pretim behali pres devhook, dik za odpoved jestli to tu uz bylo tak sory
0 Rajce Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2007 Saddako napsal: Jen dotaz. Vzhledem k tomu, ze mam 3.40OE a zadny z problemu nemam, neni spis problem pri pouziti vsemoznych pluginu na upravu menu, atpd.? Přesně to si myslim
0 Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2007 diq chlape teraz mi to vybehlo ale vdaka cool ludom som to hodil s5 thx dude ( neslo mi spustit umd a ani hry kua :( ) ale uz je to setko ok :)
0 Pasul Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2007 Tak mně běží zatím vše ,ale chtěl jsem zkusit Mortal Kombat a ten se nerozběhne.Má někdo podobný problém nebo mám špatné ISO?
Otázka
virus.9
Cus lidi mam to v psp prvni dem uplne v pohode, druhej se mi nezpustili uz hry ktery minulej den bezeli a taky jiny hry ktery pretim behali pres devhook, dik za odpoved jestli to tu uz bylo tak sory
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts