virus.9 Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 Cus lidi mam to v psp prvni dem uplne v pohode, druhej se mi nezpustili uz hry ktery minulej den bezeli a taky jiny hry ktery pretim behali pres devhook, dik za odpoved jestli to tu uz bylo tak sory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Jen dotaz. Vzhledem k tomu, ze mam 3.40OE a zadny z problemu nemam, neni spis problem pri pouziti vsemoznych pluginu na upravu menu, atpd.? Přesně to si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Philips Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 diq chlape teraz mi to vybehlo ale vdaka cool ludom som to hodil s5 thx dude ( neslo mi spustit umd a ani hry kua :( ) ale uz je to setko ok :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Tak mně běží zatím vše ,ale chtěl jsem zkusit Mortal Kombat a ten se nerozběhne.Má někdo podobný problém nebo mám špatné ISO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
virus.9
Cus lidi mam to v psp prvni dem uplne v pohode, druhej se mi nezpustili uz hry ktery minulej den bezeli a taky jiny hry ktery pretim behali pres devhook, dik za odpoved jestli to tu uz bylo tak sory
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts