xUltimate Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Ahoj, kupuju PS3 Slim 250GB. Chtěl bych ale ještě něco vědět. V tutoriálech, ani nikde jinde jsem to nenašel. 1) Když nainstaluju hru na HDD, musím mít při spouštění hry dvd v mechanice ?! 2) Mapy a různé přídavky určitě nejsou zdarma. Kde se dají koupit nějaké body, nebo tak něco, za které si je poté stáhnu ?! 3) Dálkový ovladač je také na baterky ?! 4) Na xboxu jsem používal HDMI kabel s redukcí do monitoru, půjde mi to samé i u PS3 ?! Děkuju všem, co si dají s těmito otázkami práci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 1) jenom nektere jdou a jo, musis, samozrejme, lol :D To by si jinak nainstaloval a prodal. 2) Ja prodavam predplacene PSN karty, treba :) Jinak musis nakupovat prez kreditku 3) Ne, je zabudovany akumulator uvnitr. Nabijis prez USB 4) jj pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Listopad 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Díky, můžete locknout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xUltimate
Ahoj, kupuju PS3 Slim 250GB. Chtěl bych ale ještě něco vědět. V tutoriálech, ani nikde jinde jsem to nenašel.
1) Když nainstaluju hru na HDD, musím mít při spouštění hry dvd v mechanice ?!
2) Mapy a různé přídavky určitě nejsou zdarma. Kde se dají koupit nějaké body, nebo tak něco, za které si je poté stáhnu ?!
3) Dálkový ovladač je také na baterky ?!
4) Na xboxu jsem používal HDMI kabel s redukcí do monitoru, půjde mi to samé i u PS3 ?!
Děkuju všem, co si dají s těmito otázkami práci ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.