xUltimate Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Ahoj, kupuju PS3 Slim 250GB. Chtěl bych ale ještě něco vědět. V tutoriálech, ani nikde jinde jsem to nenašel. 1) Když nainstaluju hru na HDD, musím mít při spouštění hry dvd v mechanice ?! 2) Mapy a různé přídavky určitě nejsou zdarma. Kde se dají koupit nějaké body, nebo tak něco, za které si je poté stáhnu ?! 3) Dálkový ovladač je také na baterky ?! 4) Na xboxu jsem používal HDMI kabel s redukcí do monitoru, půjde mi to samé i u PS3 ?! Děkuju všem, co si dají s těmito otázkami práci ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sim3to Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 1) jenom nektere jdou a jo, musis, samozrejme, lol :D To by si jinak nainstaloval a prodal. 2) Ja prodavam predplacene PSN karty, treba :) Jinak musis nakupovat prez kreditku 3) Ne, je zabudovany akumulator uvnitr. Nabijis prez USB 4) jj pujde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xUltimate Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 Díky, můžete locknout ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
xUltimate
Ahoj, kupuju PS3 Slim 250GB. Chtěl bych ale ještě něco vědět. V tutoriálech, ani nikde jinde jsem to nenašel.
1) Když nainstaluju hru na HDD, musím mít při spouštění hry dvd v mechanice ?!
2) Mapy a různé přídavky určitě nejsou zdarma. Kde se dají koupit nějaké body, nebo tak něco, za které si je poté stáhnu ?!
3) Dálkový ovladač je také na baterky ?!
4) Na xboxu jsem používal HDMI kabel s redukcí do monitoru, půjde mi to samé i u PS3 ?!
Děkuju všem, co si dají s těmito otázkami práci ...
2 answers to this question
Recommended Posts