Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 slim problém! Prosím o radu..

Jeniczech

Otázka

Tak nevím kolik procent vadných kusů mělo PS3 slim, ale asi jsem bohužel jeden chytil.. Po dvou dnech používání jsem si poprvé všimnul, že PS3 po 20 hodinovém klidu při zapnutí vydá zvláštní zvuk (jako prasknutí dvd disku). V posledních dvou týdnech mě čtyřikrát zamrz v průběhu hraní.. Včera a dnes v průběhu serfování po internetu dvakrát (v obou případech to bylo po návštěvě stránek youtube). Je toto normální, nebo se jedná o vadný kus? Prosím o odpovědi lidí, kteří vlastní PS3..

EDIT: Je možné že zamrznutí způsobuje prostor za Playstationem ( Je na tv stolku a za ním je cca 8 cm prostor). Dal jsem to dál, tak uvidíme..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
PS3 se sem tam seka a taky to mam nejak tak od zdi,muzes to zkusit reklamovat pokud se ti to nezda ale taky ti muzou rict ze na nic neprisli ze vse je v pohode.

No pokud tomu tak je, proč udělaly tak blbej design.. Měli to větrání dát na bok.. :-) Takhle je skoro lepší ho mít na kafe stolku. :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
No pokud tomu tak je, proč udělaly tak blbej design.. Měli to větrání dát na bok.. :-) Takhle je skoro lepší ho mít na kafe stolku. :-)

PS3 slim je největší shit. Má to naprd chlazení a pro hardcore pařany je to obrovská nevýhoda. Lepší je si koupit předešlou verzi a k tomu nějakej větší HDD.

Odkaz ke komentáři

• 0
Me se to praskani deje taky,ale nejhorsi to je kdyz ps3 vypnu,to zacne praskat jak zbesila,nevim jestli to mam reklamovat nebo ne,sem tam se to stane i kdyz je ps3 zapla, mate i ostatni majitele slimky s timto problem?

No tak to je masakr.. To musi byt nejaka zvlastni chyba. Ja jsem si prave na zacatku rikal, ze se mi to jen zda.. Pak jsem myslel, ze to dela bedna a nakonec jsem si na to pockal, a dela to playko, ale proc a co to zpusobuje je mi zahadou. Kde si ho kupoval?

Odkaz ke komentáři

• 0

Na netu jsou o tom zminky (jedna z mnoha: http://boards.ign.com/ps3_lobby/b8269/185095609/p1/ ). Praskani se prisuzuje rychlemu roztazeni/smrsteni plastu pri zahrati nebo ochlazeni systemu. Me to dela taky - mam psko na tv stolku, takze neni v zadnem uzavrenem prostoru a je dobre chlazene. Hlavu si z toho nedelam, zda se, ze je to u slimu "normalni" bo je cele zarizeni namackane do hodne maleho prostoru tesne obklopeneho plastem. Pokud se ti to nezda, muzes to zkusit reklamovat :)

Odkaz ke komentáři

• 0

ps3 slim...a zatim vsechno v pohode...nechci to zakriknout

( kupoval jsem tu akcni s fifou10 v cestlicich )

nevim proc by mela byt slim nejakej nejvetsi shit ?? je mensi skladnejsi, ma mensi spotrebu, a me osobne se libi podstatne vic nez predchozi.

jediny co me teda u ps3 vadi je to, ze nam usb konektor vzadu.takhle kdyz z usb trci flashka nebo neco, tak to kazi celkovej estetickej dojem a je to i neprakticky.

Odkaz ke komentáři

• 0

to praskáni je upe normální a fakt v pohodě, si vzpomínám na to samý ja mi to dělala commodore amiga po vypnutí po celodenní pařbě po léta co jsem ji měl, jak říká bitskull je to způsobeno tepelnou roztažitostí materiálů a né působením nějakých zlých duchů jak si mysleli např. mí rodiče kdysi :roll:

jinak to padání se mi nezdá, nemělo by to být nějak výrazné, jednou za uherský rok zatuhne i ps3 fat, ale fakt minimálně a většinou je to způsobeno hrou o které se to ví že padá, anebo fakt malým prostorem okolo playstationu který zabraňuje proudění vzduchu. já osobně mám ps3 fat v docela pitomém malém prostoru a fachá mi upe v pohodě, alespoň mu není zima :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Na netu jsou o tom zminky (jedna z mnoha: http://boards.ign.com/ps3_lobby/b8269/185095609/p1/ ). Praskani se prisuzuje rychlemu roztazeni/smrsteni plastu pri zahrati nebo ochlazeni systemu. Me to dela taky - mam psko na tv stolku, takze neni v zadnem uzavrenem prostoru a je dobre chlazene. Hlavu si z toho nedelam, zda se, ze je to u slimu "normalni" bo je cele zarizeni namackane do hodne maleho prostoru tesne obklopeneho plastem. Pokud se ti to nezda, muzes to zkusit reklamovat :)

Tak to je docela komicke.. :-] Deset let zpatky moji rodice vlastnili Toyotu Carinu a po zastaveni praskala take.. Asi holt japonci neumi pracovat s materialy.. :cheesygrin:

Ne, tak to jsem rad, ze je to normalni.. Nechtel jsem cekat na PSko cele vanoce.. Playstation ma nyni za sebou dostatek mista a fakci bez problemu.. Tak uvidime.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nemuzete ten zvuk nahrat?

Jinak me hry obcas zamrzavaj, za to muze FW. 3.00 a vejs

Ono se to objevuje jako duch.. :] Dvakrat to zapnu a nic a po treti to lupne. Pokud to chces slyset tak lehce cvrnkni do PS3 nebo tv.. Asi to opravdu bude tim obalem. Doma mam cca 16-18 stupnu celsia. Kamarad ma doma okolo 20 a tem zvuk mu to nedela. Staci se dotknout ps3 pred zapnutim. Pokud je chladna, tak k nejakemu tomu zvuku dojde. Pokud mate ps3 na dobre vetranem miste, kde muze dochazet k pruvanu, tak Vam to muze delat celou dobu. Nevim, zatim je to je jen teorie, zkusim to v prubehu dneska a dam Vam vedet.

Odkaz ke komentáři

• 0

HexeH: Mas recht, Amiga obcas lupnula taky, diky za pripomenuti zlate 16-bit ery ;)

Primátor3: Me PS zamrznul zatim jen jednou, tyhle nove slozite veci se proste obcas poserou, staci se podivat na "chytre" mobily. Ale na FW u PS se nastesti neustale pracuje, takze to snad bude jen lepsi a lepsi. Narozdil napr. od "chytrych" mobilu, kdy misto toho, aby vyladily FW vydaji novy model (protoze to jimprinese vice penez) :)

Odkaz ke komentáři

• 0
No tak to je masakr.. To musi byt nejaka zvlastni chyba. Ja jsem si prave na zacatku rikal, ze se mi to jen zda.. Pak jsem myslel, ze to dela bedna a nakonec jsem si na to pockal, a dela to playko, ale proc a co to zpusobuje je mi zahadou. Kde si ho kupoval?
koupil sem ho v czechcomputeru,je to ta 120GB verze hned na zacatku zari sem ho kupoval a v mistnosti kde ho mam mam tky teplomer a ten ukazuje 23stupnu, jinak misto kolem sebe ma habadej,ale mam takovy dojem ze snad uplne prvni tyden co sem ho mel byl dany na vysku a nic nepraskalo(ted je nalezato) ,vyzkousim to jeste dyztak,jinak zadnych duchu se nebojim :-D,to bylo hned na zacatku jasne ze to dela plast u chlazeni ale radsi bych aby to nepraskalo
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu