Jump to content
  • 0

xbox kodek

skolni.flakac

Question

zdravím. dnes večer jsem se chtěl mrknout na konzoli na můj oblíbený seríál. ale ouha. Obrazovka párkrát blikne a hodí to codec error. Konkrétně tohle číslo.

51-C00DF236

dá se to nějak dohrát z flešky??? protože na xbox live se mi moc chodit nechce a ani nemám účet. Jak to vyřešit?

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

cau jednou sem to taky resil.. hledal sem vsude mozne an etu az sem nasel jedno forum kde to bylo vysvetleny jak nato OK udelal sem vse podle planu a bohuzel.. xko pak ukazovalo ze je ten kodek poskozenej at ho smazu a znova se pripojim na live.. takze spis ti to nepujde.. jinak google.. tam urcite najdes navody i ty codeky a kam je nakopcit.. bohuzel nejde..

• 0
to mi teda chceš říct, že mám se sledování filmů na xku útrum, tomu nechci věřit. to nějak jít musí.

Jen dodávám. Mám k xboxu HDD. Nedalo by se to nějak dohrát na ten HDD???

Pripoj sa na XLive, alebo ked nechces, tak DVD prehravac s USB...za 55 EUR mas kvalitny (napr. Philips 3360 s HDMI, USB). Aj na DVD filmy je lepsie pouzivat DVD prehravac, uz len z toho dovodu, ze setris konzolovu mechaniku a navyse X360 zere 100W, prehravac 10W. O hucani konzoly ani nehovorim, prehravac funguje bez hluku :)

K X360 pripojis aj ext. disk 2,5" A-DATA CH91 320GB cez USB...ale ako som uz pisal, ja ho pouzivam na DVD prehravac, X360 jedine na hry!

• 0
sakra. no takže jedina xlive? na to můžu vlastně využít i nevytvořený 2 profili. je to tak ne? na každým xboxu je možno vytvořit 4 profili na který de měcis na xlive. no ale jak to udělat abcych nedostal ban? vyndat hdd a paměťovou kartu???

Mozno budes mat stastie, ze BAN nedostanes, kde poniektori ho dostali aj vtedy, ze boli s PC prepojeny......potom napis, ci si ho dostal, aspon sa schuti zasmejeme :cheesygrin: