makot Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Jedná se o velmi užitečný program který automaticky stáhne požadovaný soubor z některého ze servrů nejen výše zmíněných. Je podporován jak ve windows tak v linuxu. Podporuje také různé možnosti jako: vypnutí počítače po dokončení stahování, zvukové upozornění, premium účet na rapidshare.com .. a mnoho dalšího - VYZKOUŠEJTE! :wohow::wohow::wohow::wohow: Ozkoušeno! http://download.cz.hellshare.com/freerapid-0-83u1.zip/736508 Kód: NENÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 potvrzuji funkčnost.tahám přes tento program už přes rok hlavně z rapidshare a zatím jsem neměl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Nestává se někdy, jak vyčerpáš limit na rapidshare, že ani následující den nejde stahovat ? Prostě jakmile překročím limit a počkám na další, není pak problém s tím downloadem ? Dělá mi to velmi často přes rapget i rapidshare manager, takže poté musím stahovat linky ručně :( Na premium účtu mám samozřejmě nastaven direct download, ale nepomáhá nic, tak se ptám, zda-li má tento program stejný problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal1468621266 Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 2 romiik: Tobe funguje RapGet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Perfekt program.Už nestahuju jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 pls reup z hellshare mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Můj reupload ;) http://www.multiload.cz/stahnout/112702/freerapid-0-83u1kenny-zip/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Je lepší než jDownloader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 stahuju též přes tento downloader přes rok a super od tohoto roku jde stahovat free na share-rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Je lepší než jDownloader? NIE ! xD nič není lepšie , možno iba IDM .. proste jDownloader je najlepší .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Taky tento program používam asi tak rok a sem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2010 "Jsem s ním zatím spokojený" . Funguje a ukládá.. Jen by mě zajímalo jestli se dá nastavit stahování tak že ,když soubor nemůže stáhnout a napíše CHYBA,tak by přeskočil na další a stahovat dále..? Jinak asi takovích programů bude více a nadšenců také.. [url]http://console-forum.net/showthread.php?t=37161[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinojablo Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 JJ je. I prográmek internet down load manager, stahuje rychle, je to tím, že naváže více spojení na jednou, doporučuju!! Třeba z uloz.to nepotřebuje zadávat captchu na free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.