Sunfig Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 kamarád mi dal AS2 mu jde a mě ne :( , ukazuje mi to jako DVD film místo hry neví to stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 co to je AS2? Jakej mas FW mechaniky a jakej ma tvuj kamos. Ta hra muze bejt patchla na jinej fw nebo obracene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 wow, tak to fakt nevim, nemuze byt naka chyba v t vym xboxu? nebo ze mas treba jinej flash (pokud to je neorigo)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trewis Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 assassins creed 2 je wawe4 takze musis pred nu vlozit aktivacny disk ale to len ked mas FW1.6 takze skus hledat a opitaj sa kamarada co ma za FWci hru nepatchoval alebo ci nema aktivacny disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 moc děkuji bylo to activate iso , zapl jsem to potom vložil disk a jede to super :) takže ted vim jak nato děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sunfig
kamarád mi dal AS2 mu jde a mě ne :( , ukazuje mi to jako DVD film místo hry neví to stím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.