brians Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Sháním na vyskoušení nějaký cheat. :!:Důležité:!: Ale musí fungovat i na origo steamu!!!:!: Co by měl obsahovat aimbot i wh nebo jenom aimbot záleží co mi nabídnete. Nemohu někde sehnat žádný funkční cheat a do nějakého neznámého se mě nechce jít. Takže mi prosím nějaký odzkoušený doporučte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dias Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 di se zastrelit, proc to hrajes, kdyz cheatujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 www.miki.w6.ru ... si lama... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 di se zastrelit, proc to hrajes, kdyz cheatujes? Každý cheatuje a já snad nebudu jediný, kdo hraje poctivě a jak říkám chcu ty cheaty pouze vyskoušet ne je užívat dlouhodobě! Terminator: tam jsu cheaty jenom na css, ale nejsou tam na cs 1.6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Zdarec asi tě zklamu opravdu do žádného neznámeho nechoď většinou to bývá virus... Takové cheaty si většinou musíš koupit... z nějakých stránek pokud by jsi chtěl na non-steam tak to ti klidně pošlu to není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Zdarec asi tě zklamu opravdu do žádného neznámeho nechoď většinou to bývá virus...Takové cheaty si většinou musíš koupit... z nějakých stránek pokud by jsi chtěl na non-steam tak to ti klidně pošlu to není problém. A na origo steam nefungují? Právě bych potřeboval, aby byli pod steamem funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 STEAM BAN NA TEBE ....................... www.mpcdownloads.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dias Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Každý cheatuje a já snad nebudu jediný, kdo hraje poctivě a jak říkám chcu ty cheaty pouze vyskoušet ne je užívat dlouhodobě! rek brians a pridal se k armade deti cheatujicich v cs..beztak to kazdej lepsi hrac pozna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 jojo wh lamy bych strilel vis asi je videt ze uz pouzivas cheat ani to nevis na lamerinu totiz:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 http://www.miki.w6.ru/downloads.php?cat_id=1 brians nauc se hledat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 http://www.miki.w6.ru/downloads.php?cat_id=1 brians nauc se hledat.... Mám to to není zadarmo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 je to zadarmo ale musis tam odkliknout free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 je to zadarmo ale musis tam odkliknout free Dám download a tam to chce zadat nějaké heslo co mám poslat za peníze na nějaké číslo, to ale není zadarmo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 jezisi bud si tupej nebo nevidis kolonku free.... tam napises kod jako na ulozto a mas to omg nechapu co resis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Dám download a tam to chce zadat nějaké heslo co mám poslat za peníze na nějaké číslo to, ale není zadarmo! Tak cheatuj jen proti botům nebo na non-steamu když už budeš cheatovat... BTW: V poslední větě máš chybu v čárce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Dám download a tam to chce zadat nějaké heslo co mám poslat za peníze na nějaké číslo to, ale není zadarmo! Tak cheatuj jen proti botům nebo na non-steamu když už budeš cheatovat... BTW: V poslední větě máš chybu v čárce. Edit: dobrý na cheatování je FighterFX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Chcípněte všechny cheaterské svině:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 neni spis problem v tobe, ze si low, nez ze ostatni cheatujou.... csku se venuju dlouhodobe a opravdu me mrzi, ze me na 70% procentech serveru povazuji za cheatra... zamysli se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 to mě dusí takový borci , jakože "všichni maj cheaty, tak proč bych já nemoh" ... o to věčí demence , když má borec steam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 jezisi bud si tupej nebo nevidis kolonku free.... tam napises kod jako na ulozto a mas to omg nechapu co resis nejspíš jseš natvrdel ty protože musíš prvně poslat SMS a až pak se ti vygeneruje kod pro stažení ty chtráku. Prvně se podívej než začneš někoho oslovovat tupcem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 ach omg nic posilat nemusis me to normalne jede kdyz kliknu na free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 klikněte na FREE -> download file -> opište kod a klikněte "download file" -> po minute mužete stahovat A z cheatrů je mi zle.. nechatujte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 nejspíš jseš natvrdel ty protože musíš prvně poslat SMS a až pak se ti vygeneruje kod pro stažení ty chtráku. Prvně se podívej než začneš někoho oslovovat tupcem...proc sem pises neco co jsi ani nevyzkousel....a hned poucujes ze je to spatně...jinak je potreba mit vezri patchu v 28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 proc sem pises neco co jsi ani nevyzkousel....a hned poucujes ze je to spatně...jinak je potreba mit vezri patchu v 28 fajn, free jsem si nevšiml a nemám důvod to zkoušet =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Já jsem cheater hlavně na Call of Duty 2 založil jsem i takový Fun club Security Clan a abych pravdu řek jedné co mně přitom drží je jak každej na nás ve hře nadává jací jsme koko** apod. Jednině proto cheatuji a baví mně to... ! A teď všichni do mně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.