4console Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Zdravím. Jak už název topicu říká, chtěl bych nějakou hru z doby středověku. Představoval bych si, že budu hrát za nějakou postavu, budu mít meč, štít, sekeru a já nevim, co ještě a prostě to budu někde kosit. Jsem zvyklý hrát wofko, tak hledám něco na ten styl i na PSP. Nesnáším hry, kde se musím starat o více postav najedou, takže to prosím vynechte, ale nějaká mlátička s primitivními zbraněmi by se mi líbila. Víte o něčem? Díky (Assassins Creed mě nebaví.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Zkus Prince of Persia, nebo God of War...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Beowulf ? 300 march to glory Glory to rome A další (Bral jsem že to nemusí být středověk,ale historická hra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Muzes zkusit klasicky akcni RPG na PSP, jako Dungeon Siege, Untold Legends 1 a 2, Silverfall. Dalsi alternativa je Monster Hunter Freedom, velkolepa hra na dlouhou dobu. A jeste me napada Final Fantasy VII. Kdybys pak chtel neco vic akcniho, tak God of War. To je ciste jenom rubacka nepratel. Ale stejne se obavam, ze jestli porad hrajes WoW, nic te nechytne vic nez to .. ani na takovouhle konzoli podobnou hru nemuzes cekat.. No, snad si aspon neco vyberes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4console Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Tak to je jasné, že není lepší hry než WoW, ale tak ve vlaku Wofko pařit nemůžu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 zkus assasin creed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4console Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 V prvním příspěvku píši, že mě nebaví, proč bych ho měl tedy podle tebe i přesto zkoušet? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ahoj,taky hraju wow a na psp me chytl dungeon siege a monster hunter :) urcite obe tyto hry doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Medievil , taky supr mlaticka s mecem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Jedině MONSTER HUNTER FREEDOM UNITE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 jestli chces neco jak wow tak podle me nejvic jak wow je dungeon siege throne of agony opravdu skvela hra a na hodne dlouho (hodne dlouho) a navic skvele spracovani proste bezva hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudlik8 Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 jestli chces neco jak wow tak podle me nejvic jak wow je dungeon siege throne of agony opravdu skvela hra a na hodne dlouho (hodne dlouho)a navic skvele spracovani proste bezva hra myslim ze God of war je pro hrace wowka idealni..teda co se tyce me..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.