marekgengel111 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Takže se vás chci zeptat našel jsem Iphone 3g a někdo ho asi zablokoval přes IMEI. Nevíte někdo jestli to jde nějak odblokovat?? Díky za rady nikdo nevíte jestli to jde odblokovat ???? je to moc důležité díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 nikdo nevíte jestli to jde odblokovat ???? je to moc důležité díky EMEI neodblokujes...leda ze by sis koupil novou zakladni desku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 a jak si prisel na to ze je zablokovany ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 EMEI neodblokujes...leda ze by sis koupil novou zakladni desku..... hm tak to je na ho_no jinak dík a jak si prisel na to ze je zablokovany ??? no nejde mi zapnout vůbec nic s ním nejde dělat ještě dnes ráno fungoval tak co myslíte je to zablokovaný nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 musel bych to vydet, ale pochybuju ze je zablokovanej. Dal si ho nanabijecku ?? Co ukazuje iTunes... zkus ho dostat do DFU modu a co potom PC rekne... proste dal a dal... a nebo mi ho posli a ja se ti na to mrknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 musel bych to vydet, ale pochybuju ze je zablokovanej. Dal si ho nanabijecku ?? Co ukazuje iTunes... zkus ho dostat do DFU modu a co potom PC rekne... proste dal a dal... a nebo mi ho posli a ja se ti na to mrknu... vše jsem už zkoušel nabíječka ukazuje že se to nabijí ale Iphone nic je mrtvej a pred usb se to na pc vubec nepripoji a DFU mod taky nejde proste iphone je mrtvej. A myslís ze se treba mohla stat nejaka závada ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 napis mi na ICQ 177496090 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Tak to je zavada, kdyby bylo zablokovane IMEI, tak se ti max neprihlasi do site. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Tak to je zavada, kdyby bylo zablokovane IMEI, tak se ti max neprihlasi do site. jo dik moc uz jsem to taky zjistil neco se tam stalo asi zakladovka shorela No napadla mi jeste jedna vec cim by to mohlo byt kdyz jsem si vcera koupil novou nabijecku tak mi nejak blbla proste kdyz jsem k ni zapojil iphone tak porad to vypadavalo 1s se to nabijelo a 1s nenabijelo a takhle porad do kola. Když jsem se dnes rano vzbudil tak jsem to zkusil a dal jsem to do zasuvky tak to najdnou slo se to nabijelo a kdyz jsem potom po pul hodine prisel tak uz byl iphone mrtvy. Ja si myslim ze to mohla byt ta nabiječka ze se tam neco spalilo. Co myslíte???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Když si koupíš novej Midboard, tak ti to pak půjde. Koukni na ebay, zas tak hodně to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Listopad 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Když si koupíš novej Midboard, tak ti to pak půjde. Koukni na ebay, zas tak hodně to nestojí. no jo ale ten midboard je na Iphone 2g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekgengel111
Takže se vás chci zeptat našel jsem Iphone 3g a někdo ho asi zablokoval přes IMEI. Nevíte někdo jestli to jde nějak odblokovat?? Díky za rady
nikdo nevíte jestli to jde odblokovat ???? je to moc důležité díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.