Sike Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ted tam je 550 ptz za 50 dolaru to je divny ne rikal jsi ze 300 teto stal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 tve seš slepej? :D .... já tam vidim 300ptz - 25$ 550ptz - 50$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Aha omlouvam se :) Jen nechapu jakto ze psp stoji tam jen 200 ptz :D :D A dal nechapu wii za 250 a ipod nano 16gb za 425 dyt wii me vetsi hodnotu ne? :D A proc jsi si kdyz sji mel 300ptz nekoupil psp a neprodal ho tady tak bys videlal vic jak 25 dolaru :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 protože už nebylo (fresh out)....a lepší necelý petikilo než drátem do voka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 je tezky odhadnout kdy to otevrou? Jeto posledni den v mesici nebo jak to delaj? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 prolistuj si pár stránek dopředu a přečti si arcaneho příspěvky, kde to vicemene přesně popisoval anonymousovi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 zdravim, chybi mi 4 lidi do z-listera, chtel ybch to dat co nejdrive abych nasbiral body a u dalsiho reedemu se o neco pokusil, ale moje hlavni otazka: kdyz vytvorim maily v knihovne, pak doma na sve ip poslu pozvanky, pote nekdy znovui v knihovnu emaily lognu a vyplnim pozvanky, nemelo by se jednat o nic co by oni hodnotili nejakym banem ci tak??? maximalne mi muzou pozvanky neuznat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tak zakladat ich v knihovne nemusis - to mozes spravit aj doma pretoze lockerz nema pristup k databazi IP adries e-mailoveho poskytovatela. Jedine co by si mal spravit v knihovne je otvorit maily a registrovat sa. Predpokladam ale, ze vsetky PC v knihovne budu mat rovnaku IP takze tam uz nejake to riziko je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 zdravim, chybi mi 4 lidi do z-listera, chtel ybch to dat co nejdrive abych nasbiral body a u dalsiho reedemu se o neco pokusil, ale moje hlavni otazka: kdyz vytvorim maily v knihovne, pak doma na sve ip poslu pozvanky, pote nekdy znovui v knihovnu emaily lognu a vyplnim pozvanky, nemelo by se jednat o nic co by oni hodnotili nejakym banem ci tak??? maximalne mi muzou pozvanky neuznat ne? - regnout muzes klidne vsechy maily z jedne IP - do toho lockerz videt nemuze - dulezite je, z jake IP kliknes na link v mailu a z jake IP se pak regnes - kdyz prijde na podvod, tak prijde o vsechny PTZ, pripadne Te zabauji.. rozhodne ti nesmaznou POUZE zasvindlene PTZ - takze pokud svindlovat neumis, tak nesvindluj, at nelitujes... Treba na to nepridou, ale budes brecet pri redeemu - protoze az po nem to kontroluji.. - PC v knihovne maji samozrejme vsechny stejnou IP - jedou pres proxy server - ale to by jsi vedel, kdyby jsi tomu rozumel, takze se radeji do niceho nepoustej - navic je mozne, ze uz tohle v knihovne nekdo udelal a tak uz to bude nekolikata registrace z te IP a muzou to brat jako podvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 udelej to spis u kamarada/kamaradky ktera na tu stranku nepoleze staci se u ni regnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 tady pisete neco o pratelych na Z listu co je to a co když tam nikoho nebudu mit co se stane a kolik dostanu bodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Kdyz tam nebudes mit nic, nedeje se nic. Jde jen o to, ze - za jednoho regnuteho frienda mas 2 PTZ, pokud dosahnes 20 reglych pratel, tak 1) ziskavas zdarma tricko Lockerz 2) vse se nasobi 2x... vsechny PTZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Kdyz tam nebudes mit nic, nedeje se nic. Jde jen o to, ze - za jednoho regnuteho frienda mas 2 PTZ, pokud dosahnes 20 reglych pratel, tak 1) ziskavas zdarma tricko Lockerz 2) vse se nasobi 2x... vsechny PTZ A ty tomu lockerz veris a nebo , mysliš si že to neni FAKE a vyhry jsou realny ... zkousel si to osobne hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 prosimtě už je tolik důkazů že o tom nejde pochybovat. sám jsem od nich dostal 25 dollarů na paypal, Tommy odsud dostal iPod nano a znám jednoho co Xbox 360 elite, jsem tam asi 2 měsíce a i kdyby za ty 2 měsíce jsem dostal jen 25 dollarů tak pořád za nic nedělání, je to pěkný. věřim že nějakou tu konzoli vyhraju protože na ní ptz mám (ps3,xko, wii) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Ted jsem koukal na youtube jak si tam pridavaj PTZ jeden po 5 tisicich jeden po 500 jeden po 15 dalsi si tam da 100 000 ptz :D :D magori nechapu :D Jinak tady asi jde hodne oto sledovat ten reed em ja chci ipod nano 16gb a doufam ze nanej nasetrim a ze ho ulovim protoze reed em je necekany to je blby :( Hodne lidi nato urcite ma ale nestihnou si to koupit podle me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Mal som na MacBook, sedel som pri tom 3 dni. Redeem som zmeskal o 30 sekund (neprehanam !) a zostalo pre mna len $75. Takze vyhru jednoznacne neber ako samozrejmost, skor ako spestrenie :) Ked to chces na isto tak od zaciatku chod po virtualnych vyhrach - money na paypal, amazon, popripade guaranteed prize. Ani sa nesnaz ist po elektronike lebo na 90% ju neziskas a len ti zatial zmiznu najvyssie ciastky na paypal a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 mam jeden fake ucet a 19 normalnich myslite si ze na to prijdou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 mam jeden fake ucet a 19 normalnich myslite si ze na to prijdou ? ne, cti trochu nez se zeptas :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Mal som na MacBook, sedel som pri tom 3 dni. Redeem som zmeskal o 30 sekund (neprehanam !) a zostalo pre mna len $75. Takze vyhru jednoznacne neber ako samozrejmost, skor ako spestrenie :) Ked to chces na isto tak od zaciatku chod po virtualnych vyhrach - money na paypal, amazon, popripade guaranteed prize. Ani sa nesnaz ist po elektronike lebo na 90% ju neziskas a len ti zatial zmiznu najvyssie ciastky na paypal a pod. kecas, ja sem tam prisel asi 22:05 a byli volny hry na xboxe atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Me jde o ten ipod nane 16gb.. Tady z fora ho nekdo taky vyhral, tak se taky pokusim. CHtel bych se zeptat treba kdyz cekate naten reedem tak proste klikate na tu polozku reedem? Nebo vam prijde zprava na ucet zeseto otevrelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Tak sem se tam taky skusil registrovat ale nikde nevidim zadne otazky a nic kde by se daly splasit nejaky LockerZ body ... kdo mi odpoví jak se tam získavají body ... a jsou body i za přístup na stránku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Prihlasis se a vlevo dole ziskas login PTZ, po login PTZ muzes vpravo dole kliknout na DAILIES a tam zodpovedet na otazku aktualniho dne (pokud odpovis na starsi otazku, tak body nedostanes, dostavas jen za aktualni). No a pak dostavas samozrejme PTZ za referrer (kamarady). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 je na lockerz nekde nejakej seznam co ktera cena stoji PTZ ... nikde sem to tam nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 je na lockerz nekde nejakej seznam co ktera cena stoji PTZ ... nikde sem to tam nenasel Jo je tu v tomto topicu. Ale nebudu ti říkat kde, protože to si máš projít sám..... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Jo je tu v tomto topicu. Ale nebudu ti říkat kde, protože to si máš projít sám..... :roll: Ja se neptal tebe ale nekdo me to určitě prozradí :coolgun: :roll: ... a tak nevím proč odpovídaš na můj dotaz LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.