Arcane Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 ne, jen dnes zveřejněj informace k nějakýmu speciálnímu únorovýmu redeemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 aha, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 February Redemption News: Lockerz members have let us know they really want to see the prizes in advance of the redemption, so we're making this happen. Go here now to check out the assortment of prizes in the upcoming February redemption, including new prizes requested by members. More big news soon! v překladu. Lockerz spustili možnost prohlížet si ceny před redeemem. Jsou tam už nové ceny. odkaz tu :) http://www.lockerz.com/redeem ach joo, zdražili asi o 200 ptz ps3 slim protože tam dali 250Gb HDD misto 120Gb :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 a kdy bude :D, jinak Heavy Rain, Darksiders, MAG jsou moje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bista Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Redemption by měl bejt na konci Únoru;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 zda se mi to nebo tam iPhone nebyl ani driv?? nevidim ho tam jen iTouch??!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ahoj, pozvánek na Lockerz.com je dost, ihned odešlu!!!! 00-07@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Hele mám dotaz když jsou tam třeba PS3 nebo Xboxy 360 nebo Wii tak je jen jeden kus nebo tam je jich více tich kusů?Díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 @ P- Zvikl: víc, ale nemysli, že jich tam sou sta tisíce :D @ Pedros: verbování je zakázaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 zda se mi to nebo tam iPhone nebyl ani driv?? nevidim ho tam jen iTouch??!!! iPhone tam nikdy nebol a nikdy nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Škoda ze sou ceny do 3 vteřin rozebraný.. jinak kdo chce můžu poslat ještě 11 pozvánek.. 8) Pmkou posílejte maila :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Jo díky moc a myslíte že mám šanci získat aspoň hru?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 To asi ano :) Ked ides len po hre tak nejaku sa ti urcite podari dostat. Electrike: nemyslel si tym ze este potrebujes 11 pozvanok ? Poslat ich mozes kolko chces xD A neverbuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A myslíš teda že třeba Wii se mi nepodaří?Když se tam dostanu hned? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 S tym nerataj... to by si mal fakt velke stastie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 wii stojí jen 250ptz..to dnes neni vubec problém, šanci máš jako každej jinej tak proč by ne? ale přeci jen chce ho dost lidí....na vyšší ceny jako x360 a ps3 je znatelně větší šance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Docela mě štve že ještě nemám těch 20 e-mailu... jak jste to udělili vy? Vytvářeli jste e-mail nebo jak,...? Ptali se po přátelech...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 po přátelích a nebo prostě když jsem narazil na email tak jsem to tam poslal sám ještě nemám 20 lidí navíc myslím že seznam je zakázanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Pockej chces mi rict ze lidi co maj e mail na seznamu tak jeto ZAKAZANY?! Tosi delas srandu ne? Ted mam konecne 22 lidi a vetsina ze seznamu.cz s mailem :( OMG!! Takze mito jako neposlou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 já poslal asi 30 pozvánek na seznam, nikomu email s pozvánkou nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 To by me taky zajimalo jak je to se seznamem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 já poslal nedávno na seznam a ok...měl to ve spamu akorát kuba741@email.cz Sent: 02/02/10 | Opened | Accepted ACCEPTED dragon-fest@seznam.cz Sent: 01/30/10 | Opened | Accepted ACCEPTED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Mam velkou nebnob malou sanci ulovit ipod nano 16gb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Mam velkou nebnob malou sanci ulovit ipod nano 16gb? Cim drazsi vec (PTZ) tim vetsi sance, samozdrejme u elektroniky.Kazdy si radsi za stejnou cenu vezme radeji hodnotnou elektroniku naz nejake triko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Docela cumim natehc 5 tisic dolaru docela supa :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.