Sike Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Tak ted jsme zkoukl 6 videi a body hend pribivaj na konto, takze u reedemu bude silena konkurence kazdej nato bude mit, kdyz budu vazne neco chtit aby mi prislo, teda abys to proste ziskal driv jak oni musim utoho sedet treba 3 dny v kuse? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Asi mě hráblo.. xD ale nemůžu najít to okno k posílání pozvánek... xD poradí někdo? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Asi mě hráblo.. xD ale nemůžu najít to okno k posílání pozvánek... xD poradí někdo? xD Červená ikonka CONNECT nahoře vpravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Na ty videa staci kdyz se kouknu zitra nebo zitra uz tam budou zase jine? At nepropasnu PTZ :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Restock = otevírání cenA v případě,že nic nechceš objednat, tak body ti zůstanou. To neni tak úplně pravda :D body se ti za rok od data získání mažou , takže když 1.1.2009 si získal 2 body , tak se ti 1.1.2010 ty 2 body smažou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 A jak si teda nekdo vydela 7500PTZ prosimvas?! Dyt toby musel prijmout tolik lidi tezo ani neni mozny :D A nevite kdy bude normalni reedem? A mam sanci si ulovit ipod touch 8gb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 cool.majkl:ale tím pádem si nemá nikdo jak vydělat PTZ ...jestli myslíš že šetřil celej rok PTZ a pak se mu mažou tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 panebože...veškerý informace kdy je restock (co to je :dozey:) jsou tady snad milionkrát řečený tak se naučte číst.. cool.majkl:ale tím pádem si nemá nikdo jak vydělat PTZ ...jestli myslíš že šetřil celej rok PTZ a pak se mu mažou tak to jo no tak to jo no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 body se po roce nemažou.....po roce vám jenom zrušej z-list status, a budete ho muset získat znova, ale body vám zůstanou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 no jasně a to ti řek ježíš vid? :lol: a doma budu mít trička pro celou moji rodovou linii na 20 let dopředu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Takze body se nemazou supr :) Hele blbne vam to ted? Me jako kdyz jdu na play prehraju video tak proste dojede nakonec a jak ma vyzkocit takova tabulka kam napisu heslo a dostanu body tak nevyskoci, a rano mi noraml vyzkocila, prijde mi zejeto pretizene, to vidceo nanej koukam poprve body nedostanu a jeste ktomu semi ukaze pak ze proste jsme zanej body dostal nechapu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Tak ty časy máte na zdi. Je to přesně tak, jak jsem psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_Zvikl Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Member Appreciation Redemption Update: To all of our members who have signed up for the Redemption on 2/25, we wanted to give you the times again for your waves in case you missed it on your confirmation page.Wave 1 will be sometime between 6:00-7:00 p.m.Wave 2 will be sometime between 8:00-9:00 p.m.Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m. All of these times will be in Eastern Standard Time. Only members who signed up will be able to enter PTZ PLACE to redeem. If you have more questions about the Member Appreciation Redemption, please read our FAQ.6 minutes ago Takze 25.2.2010 budou vlny 3 a to od 12:00 do 15:00 naseho casu.Jestli to dobre chapu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Jo ale ty si natyhle vlny musis koupit specialni pristup ne? A ta pro vsechny ta vlna bude kdy presny datum a cas bych prosil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Member Appreciation Redemption Update: To all of our members who have signed up for the Redemption on 2/25, we wanted to give you the times again for your waves in case you missed it on your confirmation page.Wave 1 will be sometime between 6:00-7:00 p.m.Wave 2 will be sometime between 8:00-9:00 p.m.Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m. All of these times will be in Eastern Standard Time. Only members who signed up will be able to enter PTZ PLACE to redeem. If you have more questions about the Member Appreciation Redemption, please read our FAQ.6 minutes ago První vlna od 25.2 v 6:00 p.m EST = 26.2. v 0:00 našeho času 1. Wave 0:00 - 1:00 2. Wave 2:00 - 3:00 3. Wave 4:00 - 5:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.kubinn Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 A jak si teda nekdo vydela 7500PTZ prosimvas?! Dyt toby musel prijmout tolik lidi tezo ani neni mozny :D A nevite kdy bude normalni reedem? A mam sanci si ulovit ipod touch 8gb? nerekl bych ze nejaka velka sance spis na 64 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 U nekterych videi se mi nezobrazuje kod a neziskam PTZ maji tam zase spoustu bugů.Nektere mi nejdou ani prehrat :roll:.Stava se jeste nekomu? Uz sem to cetl aji na jinem foru ze ano. Muzu dostat body za urcite video kdyz se na nej budu dívat podruhé a poprvé body nezískal? díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 První vlna od 25.2 v 6:00 p.m EST = 26.2. v 0:00 našeho času1. Wave 0:00 - 1:00 2. Wave 2:00 - 3:00 3. Wave 4:00 - 5:00 Ale tyhle vlny jsou ty PLACENY NE?!! O ty ktera je pro vsechny neni jeste ani rec ne?! Jiank si verim budu utoho sedet chci ten ipod touch 8gb :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 U nekterych videi se mi nezobrazuje kod a neziskam PTZ maji tam zase spoustu bugů.Nektere mi nejdou ani prehrat :roll:.Stava se jeste nekomu? Uz sem to cetl aji na jinem foru ze ano. Muzu dostat body za urcite video kdyz se na nej budu dívat podruhé a poprvé body nezískal? díky za odpoved Dneska odpoledne si mi to několikrát spadlo, když jsem koukal na ty videa. A u jednoho videa jsem nedostal ptz za zhlednutí, ale když jsem to zapnul po druhý, dostal jsem 4ptz. Jinak už mám ptz od všecha videa :wohow: Snad tam budou přidávat další 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Ale tyhle vlny jsou ty PLACENY NE?!! O ty ktera je pro vsechny neni jeste ani rec ne?! Jiank si verim budu utoho sedet chci ten ipod touch 8gb :) Jj...to jsou časy na 3 bonusový vlny. O officiální vlnu jsem ještě nikde nečetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 No ja kdyz to zapnu po druhe tak se mi ani nenacte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Blbne jim to surne!!!! maj pretizeni to nestiha proste nacitat videa u vsechn uzivatelu, nestiha jim web.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 body se po roce nemažou.....po roce vám jenom zrušej z-list status, a budete ho muset získat znova, ale body vám zůstanou.... We're working on another restock and should have more details soon. RememberPTZ don't expire for a whole year so you'll have plenty of chances to redeem. Also, when our full site launches later this year, you'll be able to redeem 24/7. ¨Aneb, body mají platnost po jeden rok a pak propadají :D. Jinak už se těšim na redeem 24/7 :D A aby rušili Z-List status je totální blbost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 tve, já to o tom z-listu fakt někde čet :D .... jinak odkud je ta citace?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Citace je od mailu od lockerz. Zkoušel sem co mi napíšou, když se jich zeptám kdy bude další redeem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.