Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

^ToMmY^

Recommended Posts

• Odpovědi 1,9k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

panebože...veškerý informace kdy je restock (co to je :dozey:) jsou tady snad milionkrát řečený tak se naučte číst..

cool.majkl:ale tím pádem si nemá nikdo jak vydělat PTZ ...jestli myslíš že šetřil celej rok PTZ a pak se mu mažou tak to jo

no tak to jo no :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze body se nemazou supr :) Hele blbne vam to ted? Me jako kdyz jdu na play prehraju video tak proste dojede nakonec a jak ma vyzkocit takova tabulka kam napisu heslo a dostanu body tak nevyskoci, a rano mi noraml vyzkocila, prijde mi zejeto pretizene, to vidceo nanej koukam poprve body nedostanu a jeste ktomu semi ukaze pak ze proste jsme zanej body dostal nechapu..

Odkaz ke komentáři

• icon-hallway-ptz.gifMember Appreciation Redemption Update: To all of our members who have signed up for the Redemption on 2/25, we wanted to give you the times again for your waves in case you missed it on your confirmation page.
    Wave 1 will be sometime between 6:00-7:00 p.m.
    Wave 2 will be sometime between 8:00-9:00 p.m.
    Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m.
    All of these times will be in Eastern Standard Time. Only members who signed up will be able to enter PTZ PLACE to redeem. If you have more questions about the Member Appreciation Redemption, please read our FAQ.
    6 minutes ago

Takze 25.2.2010 budou vlny 3 a to od 12:00 do 15:00 naseho casu.

Jestli to dobre chapu :D

Odkaz ke komentáři

• icon-hallway-ptz.gifMember Appreciation Redemption Update: To all of our members who have signed up for the Redemption on 2/25, we wanted to give you the times again for your waves in case you missed it on your confirmation page.
    Wave 1 will be sometime between 6:00-7:00 p.m.
    Wave 2 will be sometime between 8:00-9:00 p.m.
    Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m.
    All of these times will be in Eastern Standard Time. Only members who signed up will be able to enter PTZ PLACE to redeem. If you have more questions about the Member Appreciation Redemption, please read our FAQ.
    6 minutes ago

První vlna od 25.2 v 6:00 p.m EST = 26.2. v 0:00 našeho času

1. Wave 0:00 - 1:00

2. Wave 2:00 - 3:00

3. Wave 4:00 - 5:00

Odkaz ke komentáři

U nekterych videi se mi nezobrazuje kod a neziskam PTZ maji tam zase spoustu bugů.Nektere mi nejdou ani prehrat :roll:.Stava se jeste nekomu? Uz sem to cetl aji na jinem foru ze ano. Muzu dostat body za urcite video kdyz se na nej budu dívat podruhé a poprvé body nezískal? díky za odpoved

Odkaz ke komentáři

U nekterych videi se mi nezobrazuje kod a neziskam PTZ maji tam zase spoustu bugů.Nektere mi nejdou ani prehrat :roll:.Stava se jeste nekomu? Uz sem to cetl aji na jinem foru ze ano. Muzu dostat body za urcite video kdyz se na nej budu dívat podruhé a poprvé body nezískal? díky za odpoved

Dneska odpoledne si mi to několikrát spadlo, když jsem koukal na ty videa. A u jednoho videa jsem nedostal ptz za zhlednutí, ale když jsem to zapnul po druhý, dostal jsem 4ptz. Jinak už mám ptz od všecha videa :wohow: Snad tam budou přidávat další 8)

Odkaz ke komentáři

body se po roce nemažou.....po roce vám jenom zrušej z-list status, a budete ho muset získat znova, ale body vám zůstanou....
We're working on another restock and should have more details soon. Remember

PTZ don't expire for a whole year so you'll have plenty of chances to redeem.

Also, when our full site launches later this year, you'll be able to redeem

24/7.

¨

Aneb, body mají platnost po jeden rok a pak propadají :D. Jinak už se těšim na redeem 24/7 :D

A aby rušili Z-List status je totální blbost :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu